Neler Yeni

Discord aboneliği otomatik para çekmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz
Kartımı silmeyi unutmuşum ve 1050tl para çekmiş yıllık abonelik. İşlem bugün olmuş ve iptal edip parayı almam lazım. Nitroyu iptal etme ekranında böyle bir şey yazıyor anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekler

• IMG_3511.png
    IMG_3511.png
    717.9 KB · Hit: 31

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Diyor ki iptal edersen eski kullanıcılara sağladığımız fiyat avantajından bundan sonra yararlanamazsın ve diğer Nitro özelliklerini kaybedersin. Yine devam etmek istediğine emin misin diye soruyor. Yani iptal ettiğin anda Nitro desteğin kesilecek ve eğer 5 gün geciktirmediysen destek talebi açarsan yüksek ihtimalle para iaden de tek seferliğe mahsus olarak sağlanacaktır.

Discord'da destek talebi açmak için: https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000118612

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diyor ki iptal edersen eski kullanıcılara sağladığımız fiyat avantajından bundan sonra yararlanamazsın ve diğer Nitro özelliklerini kaybedersin. Yine devam etmek istediğine emin misin diye soruyor. Yani iptal ettiğin anda Nitro desteğin kesilecek ve eğer 5 gün geciktirmediysen destek talebi açarsan yüksek ihtimalle para iaden de tek seferliğe mahsus olarak sağlanacaktır.

Discord'da destek talebi açmak için: https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000118612
Dostum iptal etmedim şuanlık ve bu hesapta daha önceden iade alma işlemi yapılmış. Desteğe yazdım iade için iade yapamayız dediler. Nitroyu iptal edersem parayı da alamam ve nitrodan da olurum galiba.
En son ihtimal yarı parasına hesabı satıcam...

Top Bottom