Neler Yeni

Discord Dava Hakkinda Bilgisi Olanlar Yazarsa Sevinirim

Boşş099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bos
Salin

Son düzenleme:

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kardeșim yapmıș de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre CAN
Toplam 7 kisi 87k teklif ettik kabul etseydi bizim icin iyidi bizden para teklif ediyor diye mahkemede hakli cikicakdik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama konu o deil benle 3 kisinin daha 2 davasi daha var 5 yil bir olaya vs dava yemememiz gerekiyor
Siz nası bi teşkilatsınız olum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana sövsem bana dava açar mısın?

Boşş099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bos
Salin

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Selamun Aleykum ben bundan 1 2 ay önce bi sunucuya kayıt olmuştum sunucuda bi kizin nudeleri yayilmisdi bende kizin fotograflarina hakaret vs kufur etmistim kız dava açıcakmış 6 kisinin discord adini 2 kisinin reel adini vermis ve bize bi kagit atti bazilarin discord bazilarinin reel adini soyadini bilmediklerininin yanina (Soyadı bilinmiyor vb)yazmis altina mernis adresi yazmis ama mernis adresinin orada birsey yazmiyor yarim atmis ve bunun icin avukat tutmus bize bi fotograf atti kiz bildigin takintili 20 tane hapi ayni anda felan yutuyor kendini kesiyor kendini yumrukluyor vs harbi deli kiz bizi dava verebilirmi discord verilerimizi verirmi merak ediyorum benim nickimi sunucudaki nickimle vermis kiz sunucudada yok birisi onun yerine ss alip kiza atmis kufurleri vs kiz kagida tehdit santaj hakaret taciz kisisel hayatin gizliligi vs yazmis birsey olurmu
Umarim dava yersiniz ama kiz mabadindan salladigi bilgilerle fake dava tebligati hazirlamis gibi ve kizin fotograflarina niye kufur etme gereksiminde bulundun kizla sohbetin bile yok tanimiyorsun fotograflarini mi begenmedin orasini merak ettim bi tik

theali

80+ Bronze

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Top Bottom