NespaY
80+ Silver
Resim varsa sıkıntıKanka benim demek istedigim kiz sunucuda yok ve kizin sadece adini veriyoruz soyad vs yok dunyada o isimli tek omu var
Resim varsa sıkıntıKanka benim demek istedigim kiz sunucuda yok ve kizin sadece adini veriyoruz soyad vs yok dunyada o isimli tek omu var
JfjajcjwjfiwKardeșim yapmıș de.
Siz nası bi teşkilatsınız olumToplam 7 kisi 87k teklif ettik kabul etseydi bizim icin iyidi bizden para teklif ediyor diye mahkemede hakli cikicakdik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama konu o deil benle 3 kisinin daha 2 davasi daha var 5 yil bir olaya vs dava yemememiz gerekiyor
Umarim dava yersiniz ama kiz mabadindan salladigi bilgilerle fake dava tebligati hazirlamis gibi ve kizin fotograflarina niye kufur etme gereksiminde bulundun kizla sohbetin bile yok tanimiyorsun fotograflarini mi begenmedin orasini merak ettim bi tikSelamun Aleykum ben bundan 1 2 ay önce bi sunucuya kayıt olmuştum sunucuda bi kizin nudeleri yayilmisdi bende kizin fotograflarina hakaret vs kufur etmistim kız dava açıcakmış 6 kisinin discord adini 2 kisinin reel adini vermis ve bize bi kagit atti bazilarin discord bazilarinin reel adini soyadini bilmediklerininin yanina (Soyadı bilinmiyor vb)yazmis altina mernis adresi yazmis ama mernis adresinin orada birsey yazmiyor yarim atmis ve bunun icin avukat tutmus bize bi fotograf atti kiz bildigin takintili 20 tane hapi ayni anda felan yutuyor kendini kesiyor kendini yumrukluyor vs harbi deli kiz bizi dava verebilirmi discord verilerimizi verirmi merak ediyorum benim nickimi sunucudaki nickimle vermis kiz sunucudada yok birisi onun yerine ss alip kiza atmis kufurleri vs kiz kagida tehdit santaj hakaret taciz kisisel hayatin gizliligi vs yazmis birsey olurmu
Başına gelse koşa koşa konu açmayı bilirsin ama.siz ikinciye belanızı aramışınız fdshlfkaşdshjsdfhgfdh umarım en ağır cezası neyse onu alırsın
Başıma gelemiyeceği için sıkıntı yok. Nerde küfür edilir nerde edilmez az çok biliyoruz herhaldeBaşına gelse koşa koşa konu açmayı bilirsin ama.