TahaCel
80+ Platinum
Dahası
.Discord > Ayarlar > Etkinlik Durumu > Listedeki oyunların sağ tarafında Monitör işareti var. Monitör işaretine 1 kere tıklayıp kırmızıya çevirirsen oyun oynadığını göremezler.
Edit: Pardon sadece tek bir kişiye görünmesin dediğin yeri görmemişim.
onun yerinde olsam sizin yanınızda 2 saniye durmazdımarkadaş benim girdimi görünce oda geliyor oyuna oynuyoruz reko giriyor kötü oynuyor diye sövüyorlar adama sesten bende odaya annem felan girince duyarlar diye korkuyom![]()
Kulaklık takınarkadaş benim girdimi görünce oda geliyor oyuna oynuyoruz reko giriyor kötü oynuyor diye sövüyorlar adama sesten bende odaya annem felan girince duyarlar diye korkuyom![]()
? benim onla sıkıntım yok odaya annem girince dayağı sen yemicem heralde ben yicemonun yerinde olsam sizin yanınızda 2 saniye durmazdım
rampage drop plus var işte ses çıkarıyorKulaklık takın
Sana demedim küfür edenlere dedim zaten.? benim onla sıkıntım yok odaya annem girince dayağı sen yemicem heralde ben yicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
rampage drop plus var işte ses çıkarıyor![]()
anladım? benim onla sıkıntım yok odaya annem girince dayağı sen yemicem heralde ben yicem
rampage drop plus var işte ses çıkarıyor![]()
aklıma abimle babam geldiği için güldüm. Abim ve babam görmesin diye arada sırada görünmez oluyorum.başlıkta anlatamadım discordda oynadığım oyun gözüksün istiyorum gözüküyor zaten de ama sadece 1 kişiye gözükmesin istiyor benim oyunda oldumu görmesin istiyorum ama diğer herkes görebilir engellesem çözülür mü bu durum ?
@K1NGO82 bilgin var mı![]()
biz öğrettikBaban discord mu kullaniyir![]()