Discord ses karşıya gidiyor. / Kulaklık tavsiyesi istiyorum.

calaii

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
440
Selamlar. Buna benzer birçok konu açıldığını gördüm. Kusura bakmayın.

Öncelikle ilk sorunum olan Discord'da konuşurken sesin karşıya gitme sorunu. Bu sorunu yaşamaya başladığımdan beridir gezmediğim forum denemediğim yöntem kalmadı. Bu yüzden son çare yeni bir kulaklık almayı deneyeceğim.Denediğim yöntemler: 1. Discord Krisp tarafından gürültü azaltma (Sorunumu çözüyor ama bazen benim sesimi de başka ses olarak algılayıp beni de engelliyor. Bu yüzden sürekli kullanamıyorum.) 2. Ses eşiğini artırmak (Ses eşiğini çok artırmam gerekiyor. Bu yüzden de kendi sesimi bile almıyor.) 3. Bilgisayarın sesini kısmak (genel olarak her şeyi %100 de kullandığım için acaba dedim ki sorun bende mi, sonra sesi yavaşça kısmaya başladım evet bir süre sonra ses karşıya gitmiyor. Tam da dedim ki sonunda çözdüm fakat geçenlerde oyuna girdiğimde aynı sorun tekrar başladı.) 4. Driverleri silip yüklemek (Hepsini denedim fakat yararı olmadı.). 5. Format atmak :) (Maalesef bunu da denedim ama bu da işe yaramadı.)

(Not: Formatı sadece kulaklık için atmadım. M2 SSD Almıştım ona sistemi kurmak için attım).

Yukarıda da anlattığım gibi sorunu bir türlü çözemedim ve bu sorundan aşırı derecede rahatsız oldum. Düşünüyorum da acaba sorun anakartta mı? Jak girişli bir kulaklık alsam düzelir mi? Çünkü bu kulaklık USB. Bütçem en fazla 400 (+-%10) TL. Aklımda Corsair HS35 modeli var.

KULAKLIĞIM: James Donkey 710 (USB Girişli)
Anakartım: b450m s2h

Rampage firması beni hep yarı yolda bıraktı. O kulaklığı çok övdüler ama hala içimde bir şüphe var. Siz kullandınız mı?
ben stok gelince alacağım stok gelmezse aliekspresden eksa e900 pro dşünüyorum drop plus ın aynısı kulananların çoğu memnun

Galiba bu sorun kulaklığın sorunu bendede vardi kulaklik değişince düzelmişti yani pcnde vs sorun olduğunu düşünmüyorum

Galiba bu sorun kulaklığın sorunu bendede vardi kulaklik değişince düzelmişti yani pcnde vs sorun olduğunu düşünmüyorBe
Kusura bakmayın forumu kullanmayı yeni öğreniyorum. Boş yorum atmışım daha yeni :)

Ben de öyle olduğunu umuyorum. Peki bir şey sormak istiyorum bu kulaklıklar USB üzerinden bağlandığı için ses kartıyla bi alakaları olmuyor değil mi? Yani ben realtek üzerinden ne kadar ayar yaparsam yapayım jak girişlerinde olmadığı için kulaklığımı etkilemez.

Geri