Merhaba arkadaşlar, iyi günler, iyi akşamlar. 26.03.2026 tarihinden sonra Discord'da DM ve Discord sunucularında ekran paylaştığımda yayını izleyen kişilerin yayında laglanmalar, ekran titremeleri, ışık patlamaları, süzmeleri olduğunu belirtiyor. 25.03.2026 tarihinde herhangi bir problem yok iken bir gün sonra sabah kalktığımda tekrardan yayın açtığımda böyle bir problemle karşılaştım. Farklı AI türleriyle konuşarak çözmeye çalıştım, Discord'dan belirli ayarlar yapmamı söylediler neredeyse hepsini yaptım fakat düzelmedi. Zoom veya diğer uygulamardaki yayın paylaşma araçlarını kullandığımda herhangi bir problem olmuyor fakat Discord'da yayın açtığım zaman yayında üstte belirttiğim sorunlar oluyor.
Uyguladığım yöntemler: Format attım, Discord'da donanım ivmesini gibi neredeyse hepsiyle oynadım, Discord ptb indirip denedim, ekran kartı güncelleştirmelerinin hepsini yaptım (ekran kartı ve Windows güncelleştirmeleri).
Uyguladığım yöntemler: Format attım, Discord'da donanım ivmesini gibi neredeyse hepsiyle oynadım, Discord ptb indirip denedim, ekran kartı güncelleştirmelerinin hepsini yaptım (ekran kartı ve Windows güncelleştirmeleri).