144 hz 1 ms oyuncu monitörüne hdmi ile kasaya bağlarsam çok fark eder mi ayrıca itopyadan aldığımız ürünlerde kasa ile birlikte hangi bağlantı kabloları (hdmi vs.) geliyor bilen biri yardım etsin lütfen
144 hz 1 ms oyuncu monitörüne hdmi ile kasaya bağlarsam çok fark eder mi ayrıca itopyadan aldığımız ürünlerde kasa ile birlikte hangi bağlantı kabloları (hdmi vs.) geliyor bilen biri yardım etsin lütfen
DVI-D veya DisplayPort üzerinden 144 Hz alabilirsin.
Monitörün modelinin kutu açılım videolarına bakabilirsin, orada kutudan hangi tür kablolar çıktığını görebilirsin.
Bilmiyorum şu ana kadar 3 tane monitörde denedim üçünde de oldu, ASUS VP249QGR, AOC 24G2U, diğeri MSI bir şeydi hatırlamıyorum. Arkadaşlarımdan da HDMI ile bağlanan var onlar da 144 HZ alabiliyor. Onlarım monitörünü bilmiyorum. Şu ana kadar öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Dayımgildeki Viewsonic de destekliyor.