Palo DAYI 👑
80+ Gold
sana bırdaha puan vermezler10 puan vardı 9 TL'lik kupon yapıp 0 TL'ye aldım.
sana bırdaha puan vermezler10 puan vardı 9 TL'lik kupon yapıp 0 TL'ye aldım.
10 puan vardı 9 TL'lik kupon yapıp 0 TL'ye aldım.
Ne işe yarayacak alsam mı
Göndermeme Şansı Düşük .Belki gönderilmez ama yine de deneyebilirsiniz. Lazım olan denesin. Fırsatçılık yapıp 10-20 tane almayın.
Displayport To Vga Çevirici Dönüştürücü Kablo Görüntü Aktarıcı Laptop Tv Monitör Bağlama Adaptör Fiyatları ve Özellikleri
Displayport To Vga Çevirici Dönüştürücü Kablo Görüntü Aktarıcı Laptop Tv Monitör Bağlama Adaptör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
1 tane daha alsam mı acaba
bende varda suan ısımı gormuyor acıkcası eskı monıtor warsa 2.monıtor olarak kullanmak ıcın lazım oluyorOlur ya VGA dönüştürücüye ihtiyaç olur.
al tabi hocam 8 liraya ekmek bulunmuyor. Dursun köşede eski monitör vs. geçerse eline kullanırsın.Ne işe yarayacak alsam mı
gold hayırlı olsun yenı gordum
eskı monıtor ıcın mutalka lazım oluyoral tabi hocam 8 liraya ekmek bulunmuyor. Dursun köşede eski monitör vs. geçerse eline kullanırsın.
Monitörde DP girişi yoksa mantıklı. Ya da tam tersi de olur.Neden dp yi vga ya dönüştürmek isteyeyim ki çok mantıksız.
BruhNeden dp yi vga ya dönüştürmek isteyeyim ki çok mantıksız.
Ben ne dedim başta???? Böyle yaparsanız göndermezler işte.Alıntıyı görüntüle
25 TL chip para + 35 TL uç uç kuponu bir TL para ödemedim dlşskgafklşsdfsdşjkgdflşaasdkşfjiasdjlfnsdkişlfgnşkasdjfnasdjlfasdkgjadfişklgjisdklfjmksd hepsi de onaylandı siplerin klşsdmfşlasddfhjnas
eskı monıtorun warsa 2.monıtor olarak kullanmak ıcın gerekıyor mantıksız olan senın dusuncenNeden dp yi vga ya dönüştürmek isteyeyim ki çok mantıksız.
yavas yavas la kactane alıyooooonAlıntıyı görüntüle
25 TL chip para + 35 TL uç uç kuponu bir TL para ödemedim dlşskgafklşsdfsdşjkgdflşaasdkşfjiasdjlfnsdkişlfgnşkasdjfnasdjlfasdkgjadfişklgjisdklfjmksd hepsi de onaylandı siplerin klşsdmfşlasddfhjnas