Diyetini kendin oluştur amacını söyle ben sana öneriler vereyimHerkese merhabalar internetten boya ve kiloya göre bana diyet programı oluşturacak bir program varmıdır acaba?
yaşın büyükse gilifor kulan ve sabah 12 de ye oğlen meyve ye sabah istediğini ye ve akşam 8 den sonra hiç bir şey yeme ve akşam az ye .Herkese merhabalar internetten boya ve kiloya göre bana diyet programı oluşturacak bir program varmıdır acaba?
16 yaşındayım 14 yaşında gene kilodan dolayı diyetisyen+fitness yapmıştım ve 12 kilo vermiştim ama karantinayla birlikte gene aldık.yaşın büyükse gilifor kulan ve sabah 12 de ye oğlen meyve ye sabah istediğini ye ve akşam 8 den sonra hiç bir şey yeme ve akşam az ye .
16 yaşında isen olmaz.16 yaşındayım 14 yaşında gene kilodan dolayı diyetisyen+fitness yapmıştım ve 12 kilo vermiştim ama karantinayla birlikte gene aldık.
işlenmiş şeker yeme şeker istiyorsan elma, portakal ve diğer meyvelerle ihtiyacını karşıla bol bol sebze ye. Sofradan aç kalk yani tokluk hissettiğinde kalk sofradan. Çok su iç. Kilonu kaslardan değil yağlardan vermen için bol bol protein al. Son olarak yine su iç spor yap.178 boyum 85 kiloyum 75 olmak istiyorum.
evet küçük yaşlarda mideyi duğumluyor.Öyle şeyler zaten kullanmam yaşım da onlara göre küçük kalır