Neler Yeni

Diyet yapmıyorum ama YULAF yersem bana faydası nasıl olur ?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
BOY:1,92
KİLO.85 civarı
şuan biraz daha kilo almaya çalışıyorum ve gym e de gidiyorum.Yulaf alıp yesem kilo almama ve kas kütlsesine nasıl bir faydası olur

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yulafı kilo verenler yemiyor muydu? Tok tutuyor insanı.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Çok çabuk acıkan birisi olarak yulaf bile yetmiyor bazen, şöyle bir kullanım tavsiyesi verebilirim akşam yatmadan önce yemeyi deneyin.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Yulafın kalorisi fazla olduğu için aslında pek tüketmiyorum ben ama yenilebilir. 1500 kalori civarına alan birisi için ideal değil bana göre. 2000 civarına çıktığımda yerim.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok çabuk acıkan birisi olarak yulaf bile yetmiyor bazen, şöyle bir kullanım tavsiyesi verebilirim akşam yatmadan önce yemeyi deneyin.
sanırım kilo almak için kullanıcam sonrada onları kasa çevirmeye çalışıcam

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
Tok tutuyor ve karbonhidrat açısından çok zengin , bana faydası olurmu onu merak ediyorum
Tok tutuyorsa yememen lazım değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum? Karbonhidrat açısından zengin olan çok fazla şey var.

Rulep

80+ Gold
aç karna yemeyeceksin ve tek başına tüketme ben blenderdan geçiriyorum(süt,yulaf,fıstık,fındık ezmesi,muz,pekmez ekliyorum) gün içinde içiyorum ama normalde yemen gereken yemeği aksatmayacaksın o zmn faydası olmaz

Sir Cem T-oker

80+ Gold
yulaf gibi yiyecekleri vücudumuz sindiremiyor ve bunun sonucunda ince bağırsaktan salgı salgılıyor. bu salgı insana tokluk hissi veriyor. daha çok proteinli şeyler yemenizde fayda var.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
yulaf gibi yiyecekleri vücudumuz sindiremiyor ve bunun sonucunda ince bağırsaktan salgı salgılıyor. bu salgı insana tokluk hissi veriyor. daha çok proteinli şeyler yemenizde fayda var.
eyvallah kuyt keşke gitmeseydin ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

aç karna yemeyeceksin ve tek başına tüketme ben blenderdan geçiriyorum(süt,yulaf,fıstık,fındık ezmesi,muz,pekmez ekliyorum) gün içinde içiyorum ama normalde yemen gereken yemeği aksatmayacaksın o zmn faydası olmaz
Yinede merak ettiğim için denicem

Top Bottom