Hocam daha dün geldi bugun sd kart aldım evde denedim korktum biryere carpae diye ama baya sarcak gibi hissdiyorum bugun camdan çıkarıp sokağı gezmeyi düşünüyorum mesela.Merhaba kanka konudan bağımsız bende haftalardır o drone u almayı düşünüyorum cidden eğlendiriyor mu ve bir kaç hafta sonra sıkılıp köşeye atılacak bir şey mi
Çok iyi. Akşam biraz riskli olur aga dikkat et bizim bahçe ve balkonda çok müsait uçurmak için. Geçen bir polise sordum balkondan dışarı uçurabilir miyim diye dedi ucurabilirsin ama insanları rahatsız edersen ve camlara falan çok yaklaşırsan şikayet ederlerse sıkıntı olabilirmiş. Dikkat et yani.Hocam daha dün geldi bugun sd kart aldım evde denedim korktum biryere carpae diye ama baya sarcak gibi hissdiyorum bugun camdan çıkarıp sokağı gezmeyi düşünüyorum mesela.![]()
Hocam uzun yazı yazınca spam diyor nedense bende o yüzden not defterine yazdım.Çok iyi. Akşam biraz riskli olur aga dikkat et bizim bahçe ve balkonda çok müsait uçurmak için. Geçen bir polise sordum balkondan dışarı uçurabilir miyim diye dedi ucurabilirsin ama insanları rahatsız edersen ve camlara falan çok yaklaşırsan şikayet ederlerse sıkıntı olabilirmiş. Dikkat et yani.
Germiş olsun karanlıkta uçurma sabahları takıl kafana göre dikkat etHocam gece olduğu için terası çıkamadım yine evde denedim karanlık ortamda sinyal gidiyormuş sanırım bende aşırı karanlık odaya soktum drone sinyal gitmiş sanırım algılmadımı yaptıklarımı dedim bu nereye gidiyo tam sert yere çarpıyordu bende kırılır diye korktum elimle itikledim sertçe kanatı elimi kanattı eğer alırsanız dikkat edin buna.