kısa ve öz , eline sağlık.
Dostlar yapamayan arkadaşlar için rehber tarzı video çektim, Kapak clickbait değil bu arada harbi o kadar fark var oyun içinde
peki fps olarak ne kadar fark
Dostlar yapamayan arkadaşlar için rehber tarzı video çektim, Kapak clickbait değil bu arada harbi o kadar fark var oyun içinde
Latest Preset K kullanıyor, otomatik değiştirme görmedim sürekli K gözüktü, swapperdan bakabiliyorsun ama 3. partiye girdiği için hiç girmedim oralara. Kafan karışmasın J ile K arasında nerdeyse fark yok.Hocam ben yabancı birkaç video izledim bazıları sizin yaptığınız gibi J K vesaire öneriyor fakat bazıları da Latest yazanı açın sistem zaten otomatik en günceli ayarlıyor diyor. Hangisini yapmak daha mantıklı bilemedim.
Mükkemmelsin hocam, teşekkürler konu için
FPS olarak öncekinden fark yok bazı oyunlarda 5-8 fps düştüğü bile oluyor, fakat görüntü kalitesi çok iyileştiği için kesinlikle göz ardı edilmeli, sonuçta herşekilde native den daha yüksek fps alıyorsun ve görüntü muazzam.peki fps olarak ne kadar fark
bide sanırım 4000 serisine fg geliyodu o kullanılıyormu kullanılyorsa fps farkı ne kadar oluyorFPS olarak öncekinden fark yok bazı oyunlarda 5-8 fps düştüğü bile oluyor, fakat görüntü kalitesi çok iyileştiği için kesinlikle göz ardı edilmeli, sonuçta herşekilde native den daha yüksek fps alıyorsun ve görüntü muazzam.
hocam 3000 serisi desteklemiyor değil mi2X destekliyor 4000 serisi, ortalama 2 kat fps artıyor.
teşekkür ederim hocam son olarak fg görüntü kalitesini bozuyormu bozuyorsa ne kadar bozuyor2X destekliyor 4000 serisi, ortalama 2 kat fps artıyor.
Eline sağlık hocam.