Neler Yeni

DLSS4 Tüm Oyunlarda Nasıl Açılır ? Videolu Anlattım ✅

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,970
İsim
Mehmet Aslan

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berkay Kahraman
Hocam ben yabancı birkaç video izledim bazıları sizin yaptığınız gibi J K vesaire öneriyor fakat bazıları da Latest yazanı açın sistem zaten otomatik en günceli ayarlıyor diyor. Hangisini yapmak daha mantıklı bilemedim.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben yabancı birkaç video izledim bazıları sizin yaptığınız gibi J K vesaire öneriyor fakat bazıları da Latest yazanı açın sistem zaten otomatik en günceli ayarlıyor diyor. Hangisini yapmak daha mantıklı bilemedim.
Latest Preset K kullanıyor, otomatik değiştirme görmedim sürekli K gözüktü, swapperdan bakabiliyorsun ama 3. partiye girdiği için hiç girmedim oralara. Kafan karışmasın J ile K arasında nerdeyse fark yok.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Fırat Kaya

Dostlar yapamayan arkadaşlar için rehber tarzı video çektim, Kapak clickbait değil bu arada harbi o kadar fark var oyun içinde :D
Mükkemmelsin hocam, teşekkürler konu için

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki fps olarak ne kadar fark
FPS olarak öncekinden fark yok bazı oyunlarda 5-8 fps düştüğü bile oluyor, fakat görüntü kalitesi çok iyileştiği için kesinlikle göz ardı edilmeli, sonuçta herşekilde native den daha yüksek fps alıyorsun ve görüntü muazzam.

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Sami Yusuf Aksu
FPS olarak öncekinden fark yok bazı oyunlarda 5-8 fps düştüğü bile oluyor, fakat görüntü kalitesi çok iyileştiği için kesinlikle göz ardı edilmeli, sonuçta herşekilde native den daha yüksek fps alıyorsun ve görüntü muazzam.
bide sanırım 4000 serisine fg geliyodu o kullanılıyormu kullanılyorsa fps farkı ne kadar oluyor

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Arif
Top Bottom