Yardım Dmax de çıkan programlar

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,651
Dostlar yaklașık 2-3 senedir Dmax izliyorum eskiden farklı farklı bir sürü program çıkardı Bear Grills,insan avı,Gizemli yaratıklar....Fakat șuan o programlardan eser yok.Ne zaman baksam ya antika avcıları ya da ben bunu yerim var.TLC de aynı emlak programlarından geçilmiyor.Tek izlediğim kanalların bu duruma gelmesine çok üzülüyorum.Acaba Tr ile mi alakalı yoksa farklı bir șey mi?

Dostlar yaklașık 2-3 senedir Dmax izliyorum eskiden farklı farklı bir sürü program çıkardı Bear Grills,insan avı,Gizemli yaratıklar....Fakat șuan o programlardan eser yok.Ne zaman baksam ya antika avcıları ya da ben bunu yerim var.TLC de aynı emlak programlarından geçilmiyor.Tek izlediğim kanalların bu duruma gelmesine çok üzülüyorum.Acaba Tr ile mi alakalı yoksa farklı bir șey mi?
Discovery'e Geçirmis olabilir Tamilat Tadilati görmüstüm discovery'de

Allam silah bulupta kafama sıkacağım.Kaç TL bilgin var mı?
Dijital olarak TV Plus Olabilir. Zaten 7 Günde denemeli. Aylık 30 tl Science te var. Ben Daha cok Science İzliyorum izlersem MythBusters vardı eskiden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanal listesi

Dijital olarak TV Plus Olabilir. Zaten 7 Günde denemeli. Aylık 30 TL Science te var. Ben Daha cok Science İzliyorum izlersem MythBusters vardı eskiden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanal listesi
Sağol kanka uğraștın sen de o kadar çok makbul geçti çok sağol.Bașka bi yol bulamazsam hangisini alayım?

Sağol kanka uğraștın sen de o kadar çok makbul geçti çok sağol.Bașka bi yol bulamazsam hangisini alayım?
Estağfurullah. Bak hangisi sana daha cok uyuyorsa. Discovery nerdeyse her Dijital ve Geleneksel TV Hizmetlerinde var.
Ek Olarak biraz daha farklı ama BluTV de alabilirsin orada da Discovery+ var.

Estağfurullah. Bak hangisi sana daha cok uyuyorsa. Discovery nerdeyse her Dijital ve Geleneksel TV Hizmetlerinde var.
Ek Olarak biraz daha farklı ama BluTV de alabilirsin orada da Discovery+ var.
Sağol kanka.Araștırayím biraz uygun olanı alırım olmazsa.

Bir Bonusta benden olsun. Trt Belgesel arada bir Bear'ı yayınlıyor.

Geri