- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
%500 arttı@Abdullah Hacıgül Abi gelişme varmı yükseldimi iyice.
%500 arttı@Abdullah Hacıgül Abi gelişme varmı yükseldimi iyice.
Vay be baya hızlı ve yüksek bi değer. Onun sonu yok gibi.%500 arttı
Keşke alsaydım%500 arttı
%800 oldu kaç paran oldu abi ss atsana%500 arttı
3500 lira kaybedip batan görmedim ama sen bilirsinHayırlı olsun abi öncelikle. 15 dk de seni kar'a sokabilir fakat ilerleyen günler önemli bir anda batadabilirsin
Çok koyar o yaşımdan dolayı zaten kripto para alamıyorum (16)düşünsenize bitcon kadar yükseldiğini
Bana da çok koyar, 10 kuruş olduğundan beri çok almak istiyordum, eğer alsam benim param da 10-20 bin olurdu ama yaş işte.Çok koyar o yaşımdan dolayı zaten kripto para alamıyorum (16)
evet ,790 da Yakalayan Ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama Şöyle Bir Şey Var
Dünden Beri 360 M Hacimden 14240 M Hacme Çıktı İlk Defa Hacim Azaldı Paribuda(YTD)
Yaş kaç reisBana da çok koyar, 10 kuruş olduğundan beri çok almak istiyordum, eğer alsam benim param da 10-20 bin olurdu ama yaş işte.
İyi katlamış da uzun vadede üzecek gibi.Bu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500 TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 4140 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.
Alıntıyı görüntüle
NOT: yatırım tavsiyesi değildir.
nereden alıyorsunuz acaba ?
18 yaş üstündeyim.
Hay ben üşengeçliğime ...........
16Yaş kaç reis