haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,554
Abdullah abi 300K paran H.O.
300K mı oldu? 3500 tl den? Neyse görüşürüz ben DOGE coin almaya gidiyorum.Abdullah abi 300K paran H.O.
0.012 iken aldı. Bu gün 1.03 gördü. Yani 1 dolarken çektiyse 300K'ya katladı.300K mı oldu? 3500 TL den? Neyse görüşürüz ben DOGE coin almaya gidiyorum.
Ben olsam yüksekten almazdım300K mı oldu? 3500 TL den? Neyse görüşürüz ben DOGE coin almaya gidiyorum.
Zaten çok almam alırsam 50 TL lik alırım maks.Ben olsam yüksekten almazdım
50TL dende çok bişi olmaz zatenZaten çok almam alırsam 50 TL lik alırım maks.
Hem bunun düşeceği yok iyice popülerleşti daha da artar bence.
Abdullah abi adamdır unutmaz.
O zaman v5 gelir mi?DOGE Coin inanılmaz ucuz 3500 TL'ye 43.000 tane aldım, Bitcoin'i geçmesine gerek yok 1 DOGE Coin 100TL olsa param 4.300.000 TL oluyor![]()
değişik bir para birimiBu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500 TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 4140 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.
Alıntıyı görüntüle
NOT: yatırım tavsiyesi değildir.
Reis sen bu işlere girme. Hiçbirşey bilmiyorsun batarsın. Doge coin bir alt coin dir yani btc gibi bir para birimi. Euro almak için dolar almana gerek yok değilmi. Bunda da aynı şekil.biri beni aydınlatsın bu dogecoin için ilk btc mi almak gerekiyor?
evetÇok cahilce bir soru olabilir ama bu da eth gibi kazılabiliyor mu?