Ps vita kaç yıllık, Sony ürünlerine oldukça uzun bir destek veriyor. Tr serviside çok iyi.Sony ı sevmıyorum ps vitaya sahibim cok eglenıyorduk arkadaslarımla sonra sildiler bişeeler oldu.
Ps vita kaç yıllık, Sony ürünlerine oldukça uzun bir destek veriyor. Tr serviside çok iyi.Sony ı sevmıyorum ps vitaya sahibim cok eglenıyorduk arkadaslarımla sonra sildiler bişeeler oldu.
Daha 2 hafta önce jailbreak yaptım vita cihazıma yardımcı olabilirimSony ı sevmıyorum ps vitaya sahibim cok eglenıyorduk arkadaslarımla sonra sildiler bişeeler oldu.
Jailbreak bilmiyorum ben kırmıştım kendim fifa atıyorum aradaDaha 2 hafta önce jailbreak yaptım vita cihazıma yardımcı olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eee arkadaşlar ne diyorsunuz satıcının profiline?
bide dostum imza yeri nasıl düzeltiliyor?Daha 2 hafta önce jailbreak yaptım vita cihazıma yardımcı olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eee arkadaşlar ne diyorsunuz satıcının profiline?
Profiline tıkla imza seçeneği var.bide dostum imza yeri nasıl düzeltiliyor?
Bana güven vermedi, zaten hiç güvenli gelmiyor bana şu dolap/letgo/sahibinden'de ki satıların ilanları...Eee arkadaşlar ne diyorsunuz satıcının profiline?
Temiz gelmiyor hocam. Aldıktan sonra sorun çıkarır gibi bir his doğdu içime.Neden güven vermedi hocam
Sıfır almak daha iyi olur..Teşekkürler yorumun için. Bakalım diğer arkadaşlarında fikrini almalıyım
alınır, beğenmezsen iade şansın var (1iş günü süre ile) sonuç olarak.Arkadaşlar merhaba, dolaptan daha önce ve benzeri uygulamalardan çok alışveriş yaptım ancak hiç bu kadar büyük bir şey almadım o yüzden sizlere de sormak istiyorum. Aylık 1239₺ taksit ile(12 ay) yurtdışı kapalı kutu ps5 alınır mı?
N11de de var ancak maksimum 4 taksit yapıyor alışveriş kredisi ile de inanılmaz bir faiz ekliyor o yüzden dolap a yöneldim.
Sıfır zaten hocam, arkadaşla konuştum kapalı paket olarak yolluyor. Hatırladığım kadarıyla arkadaş hopa' da oturuyor gürcistan a girip cihazı alıp dolapta satıyor aradaki farkta cebine kalıyor çiçek gibi.Sıfır almak daha iyi olur..
Arkadaş kapalı kutu olarak göndereceğini söyledi. Ben denedikten sonra ikinci el e düşecek(sıkıntısı çıkmazsa tabi ki iade etmem) sizce dolap müşteri hizmetleri iade etmek istediğimde sıkıntı çıkartmaz mı?alınır, beğenmezsen iade şansın var (1iş günü süre ile) sonuç olarak.
Hocam kollar bozulursa nasıl değiştireceksiniz forumda birisi kolların 1 sene de bozulduğunu bundan dolayı garantiden yenisi ile değiştirdiğini söylemişti ne kadar doğru bilemiyorumArkadaşlar merhaba, dolaptan daha önce ve benzeri uygulamalardan çok alışveriş yaptım ancak hiç bu kadar büyük bir şey almadım o yüzden sizlere de sormak istiyorum. Aylık 1239₺ taksit ile(12 ay) yurtdışı kapalı kutu ps5 alınır mı?
N11de de var ancak maksimum 4 taksit yapıyor alışveriş kredisi ile de inanılmaz bir faiz ekliyor o yüzden dolap a yöneldim.
Hocam tanıdık tamirci var ona güveniyorum. Ki zaten ikinci kolu da tr garantili alırım..Hocam kollar bozulursa nasıl değiştireceksiniz forumda birisi kolların 1 sene de bozulduğunu bundan dolayı garantiden yenisi ile değiştirdiğini söylemişti ne kadar doğru bilemiyorum