Neler Yeni

Dolaptan ps5 alınır mı?

Allmuted

80+ Bronze
Sahibinden anlaşmalı konsol mağazaların dan param güvende ile taksitli al başın ağrımaz en güvenilir bu şekilde alırsın PS5 i dolaptan falan alma paranı yakabilirsin az para değil riske girme bence.
Dostum iki siteninde çalışma mantığı aynı değil mi? ki sahibindende daha çok dolandırıcı var ya

Allmuted

80+ Bronze
Değil işte dolandırıcı olmadığını şu şekilde teyit edersin attığım link den gir örnek benim attığım mağaza 10 yıldır kurumsal hesap sahibinden ile anlaşmalı mesela bu ve bunun gibi mağazalardan alışveriş yaparsan dolandırılman imkansız.
Alıntıyı görüntüle
Valla şunu söylüyeyim sarı sitedeki herkes n11 de ki fiyatı istiyor bana taksitle 16-17ye geliyor cihaz öyle bir sıkıntı var. Valla en sonunda almıyacam delirttiler beni

Allmuted

80+ Bronze
Ben sahibinden den size attığım gibi kurumsal bir konsol mağazasın dan almıştım sıfır ürün gönderiyorlar sahibinden de bende bu n11 ve hepsiburada da satılan PS5 lere hiç güvenmiyorum çoğu kullanıcıya kullanılmış ürün gönderiyorlarmış ama şu an düzelmiş olabilir bilemiyorum.
İade ürünü olabilir onlar. Bakalım şimdi araştırıyorum dolap linklerini sarı site ile karşılaştırıyorum çoğu isim farklı fotoğraflar aynı çıkıyor güvenilir satıcı bulmak zor. Ama gidipte o konsolculara paramı yedirtmicem gerekirse gürcistana gider alır gelirim yazın. (asıl plan akrabamın amerikadan getirmesiydi ama güven vermediği için seçimden önce şu konsolu çözmek istedim.)

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam dolap sahibinden vs uygulamalardan alacaksanız satıcı bazen link gönderiyor ödeme yapmanız için. Dikkatli olun dolandırılmayın çok arttı bunlar

Allmuted

80+ Bronze
Hocam dolap sahibinden vs uygulamalardan alacaksanız satıcı bazen link gönderiyor ödeme yapmanız için. Dikkatli olun dolandırılmayın çok arttı bunlar
Yok yok hocam şükürler olsun o konuda bilinçliyim.
Attığınız n11 linkindeki cihazın fiyatı iyi bence alın cihazı yorumlara da baktım olumlu genellikle çok fazla sıkıntı yaşayan olmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekleyip seçimden sonra da alabilirsiniz PS5 i iktidar gidince dolar da düşer eğer bekleyebiliyorsanız seçimden sonra alın daha mantıklı.
Hocam iktidar gitse de gitmese de ben doların artacağını bir süre daha böyle bir pahalılıkta yaşayacağımızı bir süre sonra yavaş yavaş düzeleceğini düşünüyorum hazır imkanım varken alacağım

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-oyun-konsolu-playstation-5-1086420155/detay

https://dolap.com/urun/sony-beyaz-playstation-5-yeni-etiketli-sedatdemirbilek-278005557

Mesela bakın isimler farklı fotoğraflar aynı?

Allmuted

80+ Bronze
Bu yüzden zaten kurumsal hesaplardan alışveriş yapmalı herkes.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence sahibinden kurumsal konsol mağazalarından alın konsolu eğer taksit ile alışveriş yapacaksanız en güvenilir yöntem size söylediğim gibi bende bu şekilde aldım hem de parayı 14.750 TL yi satıcıya direkt havale yaptım taksitle veya param güvende ile almadım dolandırılsam ben dolandırılırdım size en güvenilir yönete mi söylüyorum gerisi size kalmış.
Teşekkürler hocam yorumunuz için.
Ben dolaptan devam edeceğim süreci bu konudan paylaşırım öyle yada böyle o cihazı alıcam zaten

Allmuted

80+ Bronze
Umarım sıkıntı yaşamadan PS5 konsolunuzu alırsınız şu ülkenin şu hale gelmesi utanç verici bir konsola bu kadar para abanmamız rezil bir şey neyse az kaldı son 13 gün 14 Mayıs'ta cevaplarını alacaklar.
Valla hocam ben halimize hem üzülüyorum hem gülüyorum bu video oyun sektörü dünyanın en ucuz eğlenme sektörü. 500 birim nitekimde yaşıtlarım ülke ülke gezerken veya çok daha farklı işler kovalarken ben akşamları 1-2 saat oyun atayım da mutlu olayım diye gün sonunu bekliyorum. Keşke insanımız da her revaçta olan ürünü ticarete dökmese neyse çözeceğiz bakalım.. Ha bu arada beni hatırlamışsındır umarım yunus gerçekten fanboy değildim iyi akşamlar dilerim dostum cevabı gerektiği gibi vereceğiz..

neurox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Efe
Arkadaşlar merhaba, dolaptan daha önce ve benzeri uygulamalardan çok alışveriş yaptım ancak hiç bu kadar büyük bir şey almadım o yüzden sizlere de sormak istiyorum. Aylık 1239₺ taksit ile(12 ay) yurtdışı kapalı kutu ps5 alınır mı?
N11de de var ancak maksimum 4 taksit yapıyor alışveriş kredisi ile de inanılmaz bir faiz ekliyor o yüzden dolap a yöneldim.
dolabınızda ps5 varsa tabii ki alabilirsiniz konu açmanız hata (!)

Top Bottom