Mümkünse dolaptan ürün almayın.Arkadaşlar merhaba, dolaptan daha önce ve benzeri uygulamalardan çok alışveriş yaptım ancak hiç bu kadar büyük bir şey almadım o yüzden sizlere de sormak istiyorum. Aylık 1239₺ taksit ile(12 ay) yurtdışı kapalı kutu ps5 alınır mı?
N11de de var ancak maksimum 4 taksit yapıyor alışveriş kredisi ile de inanılmaz bir faiz ekliyor o yüzden dolap a yöneldim.
Sorun yok dostum, sen de kusura bakmaBiliyorum fanboy olmadığını asıl sorun bende The Last Of Us konusunda ben sizi başka bir kullanıcı ile karıştırdım hatalı olan benim adam zaten banlanmış forumdan asıl sen kusura bakma.
Tamamdır şimdi anladım. 1200 serileri genelde japon oluyor 1215 abd 1216 avrupa anladığım kadarıyla uzun zamandır araştırıyorum bu kodlara bi anlam verememiştim. Şimdi postta paylaştığım satıcının satılmış ilanlarından alan kişiye ulaştım önerdiğini söyledi sonra da alan kişinin facebook profilini buldum şuanlık bir sıkıntı yok gibi duruyor gözümü karartıp alabilirsem yakında alacağım o satıcıdanilk iki rakam cihazın hangi model olduğunu gösteriyor 1200 olan son seri 6nm işlemciye sahip olan model son iki rakam da bölgeleri işaret ediyor Asya Avrupa Amerika gibi.
Bende davalık oldum hocam hikayesini isterseniz anlatırım...Neden hocam daha önce nintendo switch aldım(hatta 3 kere hikayesini isterseniz anlatırım..)
Dolabını bulamıyorsanız evinize hırsız girmiştir iyi günler.Dolabı bulamıyorum iyi mi