Ekran kartı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 303
Yazan yazdı da siz görmediniz herhaldeulan bir kişide bilmeyip boş mesaj atıyor ona sinir oluyorum. ARKADAŞ NİYE DÜŞÜYOR BU BANA ONU SÖYLEYİN
Yazan yazdı da siz görmediniz herhaldeulan bir kişide bilmeyip boş mesaj atıyor ona sinir oluyorum. ARKADAŞ NİYE DÜŞÜYOR BU BANA ONU SÖYLEYİN
Aynen kanka sen çok iyi biliyon. Sen jaroslav Demirtaşekonominden bir gram anladığınız yok böyle saçma sapan şeyler paylaşıyosunuz insanın tepesi atıyo
Yok sana gulmuyom rte ile iyi birşeyler yapiyor laafini gormiyeli uzun zaman olmusadam reform yaptı sanırsam düşüşün devamı gelirse iyi. gelmezseee yuuu erdoğan derim gene yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeş konuya boş boş gülücük emojisi atmasanızmı atınca bir şey olmuyor söyle ne söyleyeceğini yazarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Harboss usta gülücük yerine ne diyeceksen yazsana? sorum var ayrıca M.B Tüm rezervini sattımı reform mu yapıldı adam akıllı bir cevap verin bazılarının bilgisi yok benim gibi boş mesaj atmadan söyleyin ne diyecekseniz? mantıklı bir açıklama yapın albayrak falan troll yapmayın lütfen rica ediyorum.
ERdoğan ın açıklamalarına bak kardeşim cevap orda.ulan bir kişide bilmeyip boş mesaj atıyor ona sinir oluyorum. ARKADAŞ NİYE DÜŞÜYOR BU BANA ONU SÖYLEYİN
6-7 İLE ALANLAR KAZANCIN BABASINI YAŞIYOR.Her ne kadar düşmüş olsa bile ben hala kardayım hem de 8.30 dan birde 13.90 dan
Tayyip bey size sesleniyorum. Can'ın üzülmemesi her şeyden daha önemli. Yükseltin lütfen. Yükseltin ki satıcılar bize daha çok geçirsin.geri yükselsin yoksa üzülürüm
aynen %100 kar,6-7 İLE ALANLAR KAZANCIN BABASINI YAŞIYOR.
KDJAKSJFOAJFAFDSQTayyip bey size sesleniyorum. Can'ın üzülmemesi her şeyden daha önemli. Yükseltin lütfen. Yükseltin ki satıcılar bize daha çok geçirsin.
adam RTE düşmanı değilki ülkeyi savunuyor ekonomiyi savunuyor o niye mutsuz olsun adamın dolarımı var?Özgür Demirtaş mutsuz uyuyacak.
Berat Albayrak v2 misin sen hocam biraz ekonomi öğren rica edicem.usta bir şeyler yapıyor adam sanırım bi fikri var koskoca cumhurbaşkanı yanında bir sürü ekonomist var adam tek başına karar almıyor heralde topluyor hepsini danışıyor sonrada kararı bum bum sunuyorda ne yaptıda böyle düştü dolar birden? tek konuşmada 1-2TL artıyordu şimdi 3TL düştü şaşırdım