Dolar 40tl oldu düşünceleriniz

HayranAga

80+
Reaksiyon skoru
15
Bilmem hatırlarmısınız bir kaç yıl önce dolar gir günde 18e 19a yükselip sonra 11e geri düşmüştü herkes o yükselişte bağırıp çağırmaya başlamıştı fakat 1 2 yıldır enflasyon hala daha tavan yaparak 40 liraya ulaştı fakat kimsenin sesi çıkmıyor bu taktiğin adı nedir? Yavaş yavaş yükseliyor ve milletimiz alışmış.

Bilmem hatırlarmısınız bir kaç yıl önce dolar gir günde 18e 19a yükselip sonra 11e geri düşmüştü herkes o yükselişte bağırıp çağırmaya başlamıştı fakat 1 2 yıldır enflasyon hala daha tavan yaparak 40 liraya ulaştı fakat kimsenin sesi çıkmıyor bu taktiğin adı nedir? Yavaş yavaş yükseliyor ve milletimiz alışmış.
korktum nasıl 40 oldu dıye ama zaten yaza dogru olacak

Sarayı kurtarmak için ekonomiyi feda ettik.

Hepsi imamoğlunun göz altına alınması ve bunun görünmemesi için gündemin değiştirilmesi için bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum

düşüncem yok hakkım haram olsun

Tamam abi en büyük mason sensin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

33 rütbedesin

ben o gunu cok ıyı hatırlıyorum doların dustugu gun herkes rte ye tovbe hasa peygamber muammelesı cekmıstı adam kendı yaptıgı seyı kendı dusurmustu oysakı ama halkımız galıba topluca o gun bırseyler kullanmıstıkı kımse sorgulamamıstı bıle

Dünyanın en bilgilisi sensin varya bilge insan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen varya sen bilge sin profosörsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,214
Üyeler
184,598
Son üye
Zorkier