NanyaRevB
80+ Bronze
Dahası
Artık yarın her şey artar.
Abi ne demek istedin? Özelden yazsana ya çok merak ettim.Cv'sine denk geldim görevden alınan adamlardan birinin. Boğaziçini birincilikle bitiryor, cv dolu dolu...
Neyse konuşmayayım
Bu gece yatarken kafanı yorgana sok kulak arkan açıkta kalmasınKorkuyorum...
Ülkeye Tam donanımlı okumuş insan boş insan gözü ile bakılıyor bir önemi yok o adamın o adam sorgular beynini kullanır bu yüzden görevden alınmış bunu demek istiyor bu yazdıklarım doğan demek istediklerinin en kibar hali gerisini sen düşün.Abi ne demek istedin? Özelden yazsana ya çok merak ettim.
seçimde almayacaklarını anlayınca iyice batıralım dediler galiba.Halkın şu saatten sonra kılını kıpırdatmayacağını adım kadar eminim.
Alıntıyı görüntüle
Bunu anlamıştım ama belki başka bir anlam çıkar diye.Ülkeye Tam donanımlı okumuş insan boş insan gözü ile bakılıyor bir önemi yok o adamın o adam sorgular beynini kullanır bu yüzden görevden alınmış bunu demek istiyor bu yazdıklarım doğan demek istediklerinin en kibar hali gerisini sen düşün.
Dostum eskiden 1 evi olan insan 1kişi de olsa geçinir diyolardı. Artık 1 evin var ve 2 kişi çalışsa bile geçinemiyor.Ben öğrenciyim her gün param değer kaybediyor diye kaygılanıyorum. Ev geçindirenler ne yapacak? Dolarla kazanmıyoruz ama dolarla harcıyoruz sanki ??
Yani. torpil ?Cv'sine denk geldim görevden alınan adamlardan birinin. Boğaziçini birincilikle bitiryor, cv dolu dolu...
Neyse konuşmayayım
Hocam ben çok seviyorum memleketimi , boş yaygara yapmayayım gece gece. Çalışalım , çok çalışalım ki kötü gidişat dursun.Yani. torpil ?
Kötü gidişat daha da kötü gitsin...Hocam ben çok seviyorum memleketimi , boş yaygara yapmayayım gece gece. Çalışalım , çok çalışalım ki kötü gidişat dursun.