Neler Yeni

dolar düştü ama alacağım klavye fiyatı yükseldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
rampagenin klavye mouse setini alacaktım ucuzlmasını bekliyorum dolar 1 tl ye yakın düştü ama fiyat 153 liradan 159 a yükseldi evet cok değil ama yükselmesinin nedeni nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Öztürk
rampagenin klavye mouse setini alacaktım ucuzlmasını bekliyorum dolar 1 TL ye yakın düştü ama fiyat 153 liradan 159 a yükseldi evet cok değil ama yükselmesinin nedeni nedir
alacağın sitede %1 veya 2 indirim vardır süresi bitmiştir ondandır büyük ihtimal

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Steam'de CS:GO pazarına bakarmısın bilmem ama genelde skinler ne kadar azalırsa bu yeni çıkan kasalarda daha fazla görülür ne kadar azalırsa o kadar nadirleşir ve fiyatı yükselir eğer alacağın klavye tek bir sitede varsa site zaten elinde sonunda benden alacaklar bari fiyatını yükseltim demiş olabilr ama aslında ürünler azaldığında özelliklede talep görmediğinde fiyatını ucuzlatırlar insanlar alsın diye klavyenin adını veya linkini atarmısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam'de CS:GO pazarına bakarmısın bilmem ama genelde skinler ne kadar azalırsa bu yeni çıkan kasalarda daha fazla görülür ne kadar azalırsa o kadar nadirleşir ve fiyatı yükselir eğer alacağın klavye tek bir sitede varsa site zaten elinde sonunda benden alacaklar bari fiyatını yükseltim demiş olabilr ama aslında ürünler azaldığında özelliklede talep görmediğinde fiyatını ucuzlatırlar insanlar alsın diye klavyenin adını veya linkini atarmısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet başka satıcılar var ama diğer ürünlere hiç yorum gelmemiş emin olamadım fiyat 129 TL'ye kadar düşüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
bu klavyeye çok genzeyen piranha klavyede var ben kullanıyordum 2 sene kullandım 40 tl idi galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,704
Üyeler
164,551
Son üye
kncburak
Top Bottom