Dolar sizce ne olur ?

Dolar ne olur?

• Artar

• Azalır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Seçim belirsizliği ortadan kalktığı için bir kaç hafta düşüş veya yatay seyir olabilir, sonrası malum

Tamam şimdi arıyorum doları 50 yapsın. Ya Allah aşkına boş muhabbet çevirmeyin.
doları yükseltmek sıkıntı değil önemli olan sabit tutmak boş muhabbet yapan sensin ne borsa ne ekonomi bir bk bildiğin yok konuşuyorsun burada

doları yükseltmek sıkıntı değil önemli olan sabit tutmak boş muhabbet yapan sensin ne borsa ne ekonomi bir bk bildiğin yok konuşuyorsun buradağ
PUHAHAHAHAHAHAHAH
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En azından ülke bölünmedi.
Haklı bir yorum. Bunun altına da bir söz yazayım
TERÖRİSTLERLE KONUŞULMAZ, ANLAŞILMAZ, PAZARLIK YAPILMAZ. KAFASINA SIKARSIN SEVABA GİRERSİN

Yurtdışına satışlarınızın ödemesini sadece TL ile alın. Ülke dolar kuru üzerinden satış yaptığı için TL ye talep olmuyor.
Bir şeye talep olmadığı için o şeyin fiyatı iner. İster kağıt para olsun ister altın olsun.

Kaç konuda söyledim. Küveyt petrolünü kendi parasıyla satıyor. 1 dolar - 0.30 küveyt kuruşu 1 dinar bile değil

PUHAHAHAHAHAHAHAH

TERÖRİSTLERLE KONUŞULMAZ, ANLAŞILMAZ, PAZARLIK YAPILMAZ. KAFASINA SIKARSIN SEVABA GİRERSİN
çokmu komik faizi düşüreceğinin haberini verdi tayyip 30 a yaklaşacak dolar

PUHAHAHAHAHAHAHAH

o zaman hüdapar lı vekillerin kafasına sıkarak başlayabilirsiniz

1685304549872.png

artık buna geçtik

Yurtdışına satışlarınızın ödemesini sadece TL ile alın. Ülke dolar kuru üzerinden satış yaptığı için TL ye talep olmuyor.
Bir şeye talep olmadığı için o şeyin fiyatı iner. İster kağıt para olsun ister altın olsun.

Kaç konuda söyledim. Küveyt petrolünü kendi parasıyla satıyor. 1 dolar - 0.30 küveyt kuruşu 1 dinar bile değil
Kuveyt ile Türkiye'yi bir tutmanız zaten baştan hata. Kuveyt'in nüfusu 4 milyon. Ayrıca Türkiye konumu gereği ticaret üssü bir ülke. Kendi para birimini dikte etmeye çalışırsa bu özelliğini kaybeder.

Geri