Ekmeği dolarla mı alıyoruz bea. Sal gitsin paşam, ister dolsun ister dolmasın.Arkadaşlar bu dolar ne zaman düşecek bir bilginiz varmı
İnşallah biter kardeşim bende pc alıcam dolar çok yüksek değerlerde 3 gündür araştırıyorum bulamadım güzel bir şeyKardeşim korona virüs olaylarından dolayı ticaret zinciri yavaş ilerlemeye başladı. Bu yüzden dolar yükseliyor. Şu korona virüs ne zaman etkisini kaybetmeye başlar da dünya eski haline dönerse ticaretler yeniden eskisi gibi aktif olursa o zaman düşer diye tahmin ediyorum. Ben de laptop alacağım doların düşmesini bekliyorum.
Bizim ülke abd ye okadar yardım yapiyor doları 3 4 tl düşürmüyorOnu kimse bilemez. Virüs olayları ve daha bir sürü şey etken. Bütün ülkelerde şuan ekonomi dengesiz.
Doğru diyosun kral da yakında bilgisayar alıcam 3 ay önceki 3000 tl pc şuan 5.800Ekmeği dolarla mı alıyoruz bea. Sal gitsin paşam, ister dolsun ister dolmasın.![]()
![]()
Youtube da pc hocasi diye kanal var oda güzel sistem cikariyorİnşallah biter kardeşim bende PC alıcam dolar çok yüksek değerlerde 3 gündür araştırıyorum bulamadım güzel bir şey
yuh 3-4 tl miBizim ülke abd ye okadar yardım yapiyor doları 3 4 TL düşürmüyor
Kral 3 4 tl o kadar düşmezde eskisi gibi 5. 30 a bile razıyım şuan bilgisayar alacağım çok yüksek değerlerde dolarBizim ülke abd ye okadar yardım yapiyor doları 3 4 TL düşürmüyor
Varsa bildiğin zahmet olmassa atabilirmisin kral 3000 3500 tl aralığındaYoutube da PC hocasi diye kanal var oda güzel sistem cikariyor
Petrolün dolarla satın alınmadığı ve bu sebepten dolayı doların rezerv para olmaktan çıktığı zamanArkadaşlar bu dolar ne zaman düşecek bir bilginiz varmı
Biaha B*K görür yardımı o zaman vurüsden gebersinde kurtulakyuh 3-4 TL mitrump ölse yine 3-4 TL düşmez dolar