Yöneticiler hakkında bulunacağın güzel övgü dolu sözler ile bir daha girmeyebilme bileti kazanabilirisin.Merhabalar donanım arşiv hesabımı , kişisel bilgilerimi vs silinmesi için ne yapmam gerekmekte. Yardımcı olur iseniz çok sevinirim. Kötü bir durumdan ötürü değil silinmesini istemekteyim.
Bunu yazmanın sebebi nedir ? Sadece soruyorum ne yapabilirim bu konuda yetkili arkadaşlardan yardım istemek için yazdım. Seviyesiz bir şekilde cevap yazmanın anlamı yok.Hesaptan çıkış yapıp bir daha girmeyebilirsin bir yöntem daha var da hiç tavsiye etmem.
Konu dışı ama hocam sizde neden 1 yıl rozeti de gözükmüyor? Yanlış görmediysem başkalarında diğerlerinde gözüküyordu.Merhaba, silemezsin.
Sebep nedir hocam böyle bir yardımda bulunma söz konusu değil mi.Merhaba, silemezsin.
Seviyesiz bir şey demedim ne alaka?Bunu yazmanın sebebi nedir ? Sadece soruyorum ne yapabilirim bu konuda yetkili arkadaşlardan yardım istemek için yazdım. Seviyesiz bir şekilde cevap yazmanın anlamı yok.
Değil, bir platformda yazdığın şeyden dolayı senden yıllar sonra bile ifade alınabilir, bu tarz durumlara karşın sadece resmi makamlara teslim edilebilecek şekilde bilgiler saklanmak zorundadır.Sebep nedir hocam böyle bir yardımda bulunma söz konusu değil mi.
Anladım da buna gerek yok işte yardım edemeyecek bir durumda yok hesap ve şahsi bilgilerimi silecek bu kadar basit bir olay.Seviyesiz bir şey demedim ne alaka?
Dedim ki hesabını silemezsin, hesaptan çıkış yapabilirsin ya da birinin dini milli değerlerine sövüp ban yiyebilirsin. Al işte söylemeyecektim söylettin.
Gizlilik ayarlarından hesabını gizliye al, ismini falan değiştir. Varsa özel bir şeyini paylaştığın mesajın onu da değiştirip hesabından çıkış yapabilirsin.Sebep nedir hocam böyle bir yardımda bulunma söz konusu değil mi.
Eren ismin gözüküyor ismini silAnladım da buna gerek yok işte yardım edemeyecek bir durumda yok hesap ve şahsi bilgilerimi silecek bu kadar basit bir olay.
Ya sen benim hesabımı ve kişisel verilerimi sil zaten sen silmeden önce bakacaksın yıllar sonra ilk defa bugün girdim ve ilk paylaşımımda bu kimseye hakaret vs etmedim diline dinine her hangi bir değerine hakaret etmedim. Donanım arşiv gibi bir sitenin bu şekilde bir hesap silme durumunun olmaması saçma ve güvensiz :sDeğil, bir platformda yazdığın şeyden dolayı senden yıllar sonra bile ifade alınabilir, bu tarz durumlara karşın sadece resmi makamlara teslim edilebilecek şekilde bilgiler saklanmak zorundadır.
Derdim hesabımı nasıl g-mailde hesap silme var ise bu forumdaki hesabımı da silmek :SGizlilik ayarlarından hesabını gizliye al, ismini falan değiştir. Varsa özel bir şeyini paylaştığın mesajın onu da değiştirip hesabından çıkış yapabilirsin.