Neler Yeni

Donanim Arşi̇v Hesabimi Nasil Si̇lebi̇li̇ri̇m ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EREN ÖZTÜRK
Merhabalar donanım arşiv hesabımı , kişisel bilgilerimi vs silinmesi için ne yapmam gerekmekte. Yardımcı olur iseniz çok sevinirim. Kötü bir durumdan ötürü değil silinmesini istemekteyim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Merhaba, silemezsin.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Merhabalar donanım arşiv hesabımı , kişisel bilgilerimi vs silinmesi için ne yapmam gerekmekte. Yardımcı olur iseniz çok sevinirim. Kötü bir durumdan ötürü değil silinmesini istemekteyim.
Yöneticiler hakkında bulunacağın güzel övgü dolu sözler ile bir daha girmeyebilme bileti kazanabilirisin.

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EREN ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesaptan çıkış yapıp bir daha girmeyebilirsin bir yöntem daha var da hiç tavsiye etmem.
Bunu yazmanın sebebi nedir ? Sadece soruyorum ne yapabilirim bu konuda yetkili arkadaşlardan yardım istemek için yazdım. Seviyesiz bir şekilde cevap yazmanın anlamı yok.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,102
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bunu yazmanın sebebi nedir ? Sadece soruyorum ne yapabilirim bu konuda yetkili arkadaşlardan yardım istemek için yazdım. Seviyesiz bir şekilde cevap yazmanın anlamı yok.
Seviyesiz bir şey demedim ne alaka?
Dedim ki hesabını silemezsin, hesaptan çıkış yapabilirsin ya da birinin dini milli değerlerine sövüp ban yiyebilirsin. Al işte söylemeyecektim söylettin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sebep nedir hocam böyle bir yardımda bulunma söz konusu değil mi.
Değil, bir platformda yazdığın şeyden dolayı senden yıllar sonra bile ifade alınabilir, bu tarz durumlara karşın sadece resmi makamlara teslim edilebilecek şekilde bilgiler saklanmak zorundadır.

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EREN ÖZTÜRK
Seviyesiz bir şey demedim ne alaka?
Dedim ki hesabını silemezsin, hesaptan çıkış yapabilirsin ya da birinin dini milli değerlerine sövüp ban yiyebilirsin. Al işte söylemeyecektim söylettin.
Anladım da buna gerek yok işte yardım edemeyecek bir durumda yok hesap ve şahsi bilgilerimi silecek bu kadar basit bir olay.

Bura.K

80+ Silver
Sebep nedir hocam böyle bir yardımda bulunma söz konusu değil mi.
Gizlilik ayarlarından hesabını gizliye al, ismini falan değiştir. Varsa özel bir şeyini paylaştığın mesajın onu da değiştirip hesabından çıkış yapabilirsin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,102
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EREN ÖZTÜRK
Değil, bir platformda yazdığın şeyden dolayı senden yıllar sonra bile ifade alınabilir, bu tarz durumlara karşın sadece resmi makamlara teslim edilebilecek şekilde bilgiler saklanmak zorundadır.
Ya sen benim hesabımı ve kişisel verilerimi sil zaten sen silmeden önce bakacaksın yıllar sonra ilk defa bugün girdim ve ilk paylaşımımda bu kimseye hakaret vs etmedim diline dinine her hangi bir değerine hakaret etmedim. Donanım arşiv gibi bir sitenin bu şekilde bir hesap silme durumunun olmaması saçma ve güvensiz :s
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gizlilik ayarlarından hesabını gizliye al, ismini falan değiştir. Varsa özel bir şeyini paylaştığın mesajın onu da değiştirip hesabından çıkış yapabilirsin.
Derdim hesabımı nasıl g-mailde hesap silme var ise bu forumdaki hesabımı da silmek :S

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom