Neler Yeni

🎂Donanım Arşivi 10 Yaşında🎂

@Abdullah Hacıgül Facebook Grup Zamanların'dan bu yana takip ediyorum seni yaptığın içerikler olsun içerikte verdiğin tüyolar vs olsun işinin ehli birisin senin sayende hazır sistem olayları çıktı öncülük ettiğin birçok yer var iyiki buna sebep olmuşsun netice olarak bunun bize faydası oluyor son kullanıcı olarak senin içeriklerin sayesinde bende belli başlı dersler aldım senin içeriklerin'den

Örnek vermem gerekirse şu video'un benim için anlamı çok bana sağladığın katkı için teşekkür ederim ♥️ cansın iyiki varsın nice 10-20' senelere
(seninle beraber bende yaşlandım reis 27 yaşındayim saçların bir kısmı beyaz 😂)

IMG_20231102_041609.jpg

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
valla bende 20 / 30 arasında cok nadir hatırladıgım olaylar var. Evlilik çocuk vs gibi. sanırım her erkekte ulan nasıl geçti bu ara olayı oluyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,386
İsim
Diyarhan
Facebook dedin gözüm yaşardı. Orada ne ortam vardı ya bi açıyorduk 10 tane konu onları cevaplayana kadar 10 konu geliyordu.

Ysuflix

80+ Gold
Bende 2016dan beri facebookta varım youtubeda takip etmeye başlayarak tabii ki, sonra forumda geldim, discorddayım, Donanım Arşivi adına olan mecraların hepsinde varım ve olmaya da devam edicem çünkü benim için bir youtube kanalından bir topluluktan fazlasıdır Donanım Arşivi. Ailem instadan takip ediyor arada sırada videolarını izliyoruz ailecek seviyoruz. Doğum günün kutlu olsun canım Donanım Arşivi ♥️

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
@Abdullah Hacıgül çocuklara bilgiyi ticareti öğrettiğin için neyi ne zaman alinacagini ne kadara alınacağını söylediğin için bizi kaziklanmaktan kurtardigin için ürünlerin değerinin ne olduğunu söylediğin için bize teknoloji sevgisini aşıladığın için çok teşekkür ederiz 🤗❤️‍🔥

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Doğum günün kutlu olsun forum ne tuhaf adamlar gördün

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
İlk takibe DA-MD1 ile başladım, 2019 olması lazım 3bine RX580 + 75hz monitörlü PC vardı. Çok düşündüm almak için param çıkışmıyordu. İnanır mısınız o zamanlar stoklar böyle gitmiyordu sabah kadar stok kalmıstı. Arkadaştan borç para istedim uyanana kadar bitti. Sonra gidip vatandan monitörsüz rx590lı pc almıstım 4bine. Bizim serüven öyle başladı :D Sonrasında RTX kart lazım olduğu için mayıs 2021 de 12 taksit 2060lı sistem almam gerekti. Eskisini falan sattım. Sonra 3060 lazımdı onu da aldım tek pişmanlığım o sinerjideki kasanın ROG STRIX 550W GOLD psusu vardı. Paraya ihtiyacım oldugu için çok komik bi rakama satmıştım. Böyle böyle hazır sistemlerden lazım parçaları söküp devamlı bilgisayarımda değişiklikler yaptım.

Mayıs 2021de aldığım sistemdeki corsair 4000x i hala kullanıyorum. Var olasın hocam, emeğine sağlık

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
DONANIM ARŞİVİ KALİTE KRAL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,228
Üyeler
165,492