OC yapıcaksan takmalısın yapmicaksan değiştirmeye gerek yokArkadaşlar bu sistemi B450 M-A Pro max 2 yıllık anakarta mı takayım yoksa sistemle geleni mi kullanayım ??
Nasıl halledeceksin onu kral? İade falan mı yoksa sıkıntı kablolarda mıymış.Montajlı gönderildi ama alt fan çalışmıyor.
19.59da vermiştim ulaştı mantajlı şekilde elimeBugün 20.00 sipariş edenlerin kargolanırmı acaba
Bakamadım daha arızalı değilse hallederim.Nasıl halledeceksin onu kral? İade falan mı yoksa sıkıntı kablolarda mıymış.
Musteri hizmetlerini ariyabilirsin yada destek talebi atabilirsin internet sitesindenHocamlar montajlı istediğim sistem kargoya verildi . 19.59 siparişiydi . Ama kargo takip kodum yanlış ne yapmam gerekiyor.Teşekkürler...
Müşteri hizmetleri arayin durumu anlatinBenim sistemde geldi dün bugün kurdum ama ramlerden bir tanesi çalışmıyor. Nasıl olacak? @GENCERGAMİNG
Ramlerin yerini değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genellikle işe yarar.Benim sistemde geldi dün bugün kurdum ama ramlerden bir tanesi çalışmıyor. Nasıl olacak? @GENCERGAMİNG
Teşekkür ederimMusteri hizmetlerini ariyabilirsin yada destek talebi atabilirsin internet sitesinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müşteri hizmetleri arayin durumu anlatin
Benim 19.59 monte olarak bugün verildi kargoya hocam.Pazartesiye kaldık 20.00 sipariş edenler offf kafayı yersin
bende 19:59 ama hala hazırlanıyordaTeşekkür ederim
Benim 19.59 monte olarak bugün verildi kargoya hocam.
19.59 teslim kargo geldi bugün.bende 19:59 ama hala hazırlanıyorda