Başta i5 12400f çevircektim biladerin ihtiyacı var diye ona verdim b550 takıcam onun içinNeden söküyorsun hocam ?
Müşteri hizmetleri arayın doğrusunu alin. Bendede aynisi olmustu dogrusunu aldimSaat 19.59 da montajlı olarak sipariş vermiştim bugün kargolanmış olarak gözüküyor. Yalnız verdikleri kargo takip numarası doğru değil sanırım geçersiz diyor.
Müşteri hizmetlerini bir kaç kere aradım fakat ulaşamadım. Yarın bir daha arayacağım.Müşteri hizmetleri arayın doğrusunu alin. Bendede aynisi olmustu dogrusunu aldim
Aramakla uğraşmayın profilim kısmında Müşteri Hizmetleri diye bir seçenek var ordan talep girebiliyorsunuz sipariş numaranız ile.Müşteri hizmetlerini bir kaç kere aradım fakat ulaşamadım. Yarın bir daha arayacağım.
Ürünlerin kalite farki var miymis peki ve farkli birseyler nedir?Arkadaşlar ben deprem bölgesindeki antepteyim beni çarşamba günü arayıp kasanın farklı kasa olacağını söyleyip yanında farklı bireylerin vereceğini söylediler ve hemencecik kargolanacak dediler bende durumu anlatıp parçalar tam olsun değişiklik istemiyorum kargoya vermeniz önemli değil verseniz bile kargo şirketleri çalışmazlar dedim 5-6 gün boyunca articilar devam edip panik havası olacak dedim kargo yu geç verebilirsiniz dedim fakat dün vermişler 5.gun eve giremiyoruz kargocular getirirmi getirmez bilmiyorum. Neden böyle yaptılar bunlar şimdi.
Sistemi teslim aldım ancak halen e-faturası mail adresime gelmedi ne zaman gelir bunun için ayrı bir talep açmamıza gerek var mı ?Kargo şirketinin sistemsel hatasından dolayı kargo numaraları veri tabanımızda yanlış gözükmektedir. Kargo takip numaranıza iki şekilde ulaşabilirsiniz.
-Müşteri hizmetlerinden talep oluşturabilirsiniz
-Çağrı merkezimizi arayıp takip numarasını alabilirsiniz
Yaşanılan sistemsel hatadan dolayı özür dileriz.
Merhabalar, çok geçmiş olsunÜrünlerin kalite farki var miymis peki ve farkli birseyler nedir?
Hocam bu mesaj size galibaArkadaşlar ben deprem bölgesindeki antepteyim beni çarşamba günü arayıp kasanın farklı kasa olacağını söyleyip yanında farklı bireylerin vereceğini söylediler ve hemencecik kargolanacak dediler bende durumu anlatıp parçalar tam olsun değişiklik istemiyorum kargoya vermeniz önemli değil verseniz bile kargo şirketleri çalışmazlar dedim 5-6 gün boyunca articilar devam edip panik havası olacak dedim kargo yu geç verebilirsiniz dedim fakat dün vermişler 5.gun eve giremiyoruz kargocular getirirmi getirmez bilmiyorum. Neden böyle yaptılar bunlar şimdi.
Merhabalar, çok geçmiş olsun
Bu hatadan dolayı özür dileriz. Büyük bir yanlış.
Çalışma arkadaşlarımın dikkatsizliği yüzünden olmuş olabilir.
Yoğunluktan dolayı notlarımıza çok bakamıyoruz kusura bakmayın.
Tekrardan çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun.
Kargonuz tahminimce bize geri gelecektir. biz de sizi arayıp dönüş alarak size yardımcı olmaya çalışacağız.
Tamam teşekkürlerHocam bu mesaj size galiba