Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Vidayla sıkıp sabitlediyseniz çalıştırabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Site üzerinden Hesabım>Müşteri Hizmetleri kısmına yazın dönerler.
her yerden yazıyorum cevap vermiyorlar

Kontrolcu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kontrol control
Kasayı eski monitörüme vga ile bağladım. Fanlar işlemci ekran kartı vs. çalışıyor ancak monitörden NO VIDEO INPUT hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir? VGA kablom çalışıyor.

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Kasayı eski monitörüme vga ile bağladım. Fanlar işlemci ekran kartı vs. çalışıyor ancak monitörden NO VIDEO INPUT hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir? VGA kablom çalışıyor.
Anakarta mı taktınız ekran kartının çıkışına mı ?

Kontrolcu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kontrol control
Anakarta mı taktınız ekran kartının çıkışına mı ?
Anakarta takmıştım ancak araştırınca anladım ki ekran kartına takılması gerekiyormuş. Yalnız ekran kartında vga çıkışı yok. Hdmi ile ekran kartından televizyona bağladım görüntü geldi. Ama televizyona bağlı tutamam anakarttan vga ile görüntü almanın bir yolu yok mudur?

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Anakarta takmıştım ancak araştırınca anladım ki ekran kartına takılması gerekiyormuş. Yalnız ekran kartında vga çıkışı yok. Hdmi ile ekran kartından televizyona bağladım görüntü geldi. Ama televizyona bağlı tutamam anakarttan vga ile görüntü almanın bir yolu yok mudur?
Kablo yada dönüştürücü almalısın.

Olliyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğulcan ERMAN
20.00 da alanlardanım, bugün sistemim geldi.

BIOS güncellicem ancak Gigabyte App Center dan yapmanın bir sıkıntısı var mı acaba ? yoksa eski yöntemle mi yapıyım

EmirBey00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir
20:01'de aldım sistemi fakat hala kargoya bile verilmedi, varmıdır aynı durumu yaşayan

• Beğen
Reaksiyonlar: dedo

rechanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir Bayar

Asabi64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
ben de 20.00’da aldım hala hazırlanıyor arayıp demonte gönderin madem dedim tamam kargolarız hemen dediler yine bir şey değişmedi anlamadım ben bu işi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Okan Özdemir
Biraz can sıkıcı bir durum oluşmaya başladı artık yeğenime aldım çocuk heyecanla bekliyor ama ortada herhangi bir gelişme yok bir hafta olmasına rağmen, kitle ortada sonuç olarak yapılan işte ortada stokların tükenileceği tahmin edilebilirdi önceden sistem hazırlıkları yapılabilirdi bu kadar uzun bir süreç çok doğru gelmiyor umarım iş hızı artar bir an önce teslimiyet sağlanır kargolarda da bir problem yok çünkü sipariş ettiğim ne varsa 2 günde elime ulaşıyor Erzincan'da olmama rağmen ki kargoya verilse zaten sorun çözülecek.

Top Bottom