🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Kasayı eski monitörüme vga ile bağladım. Fanlar işlemci ekran kartı vs. çalışıyor ancak monitörden NO VIDEO INPUT hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir? VGA kablom çalışıyor.

Kasayı eski monitörüme vga ile bağladım. Fanlar işlemci ekran kartı vs. çalışıyor ancak monitörden NO VIDEO INPUT hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir? VGA kablom çalışıyor.
Anakarta mı taktınız ekran kartının çıkışına mı ?

Anakarta mı taktınız ekran kartının çıkışına mı ?
Anakarta takmıştım ancak araştırınca anladım ki ekran kartına takılması gerekiyormuş. Yalnız ekran kartında vga çıkışı yok. Hdmi ile ekran kartından televizyona bağladım görüntü geldi. Ama televizyona bağlı tutamam anakarttan vga ile görüntü almanın bir yolu yok mudur?

Anakarta takmıştım ancak araştırınca anladım ki ekran kartına takılması gerekiyormuş. Yalnız ekran kartında vga çıkışı yok. Hdmi ile ekran kartından televizyona bağladım görüntü geldi. Ama televizyona bağlı tutamam anakarttan vga ile görüntü almanın bir yolu yok mudur?
Kablo yada dönüştürücü almalısın.

20.00 da alanlardanım, bugün sistemim geldi.

BIOS güncellicem ancak Gigabyte App Center dan yapmanın bir sıkıntısı var mı acaba ? yoksa eski yöntemle mi yapıyım

20:01'de aldım sistemi fakat hala kargoya bile verilmedi, varmıdır aynı durumu yaşayan

• Beğen
Reaksiyonlar: dedo
20.00 da alanlardanım, bugün sistemim geldi.

BIOS güncellicem ancak Gigabyte App Center dan yapmanın bir sıkıntısı var mı acaba ? yoksa eski yöntemle mi yapıyım
Hocam demonte mi geldi montajlimi. Çünkü benimkinin biosu gunceldi

ben de 20.00’da aldım hala hazırlanıyor arayıp demonte gönderin madem dedim tamam kargolarız hemen dediler yine bir şey değişmedi anlamadım ben bu işi

Biraz can sıkıcı bir durum oluşmaya başladı artık yeğenime aldım çocuk heyecanla bekliyor ama ortada herhangi bir gelişme yok bir hafta olmasına rağmen, kitle ortada sonuç olarak yapılan işte ortada stokların tükenileceği tahmin edilebilirdi önceden sistem hazırlıkları yapılabilirdi bu kadar uzun bir süreç çok doğru gelmiyor umarım iş hızı artar bir an önce teslimiyet sağlanır kargolarda da bir problem yok çünkü sipariş ettiğim ne varsa 2 günde elime ulaşıyor Erzincan'da olmama rağmen ki kargoya verilse zaten sorun çözülecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,090
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri