dostum yaz bi şekilde zorla şansınıYAZIKLAR OLSUN O KADAR UĞRAŞTIM ALMAK İÇİN,. İPTAL ETTİLER ŞİMDİ ÖDEMEYİ YAPSAM NE OLCAK ŞİMDİ
saat tam olarak kaçta aldın aga 19:00 da bende sitedeydim the flash msın sen mübarekAlıntıyı görüntüle
Stok sorunu değildi hızlı olan alır
1 milyon kişi takip ediyor bu sadece YouTube bunun forumu var arkadasşlara söylemesi var saniyeler sürmesi normal.
Beni şaşırtan sitenin çökmemesi![]()
Aynen benim de iptal oldu, bakalım ne olacak.SİPARİŞİM İPTAL OLDU BU NASIL OLABİLİYOR. BEN SATIN ÖDEMEYİ TAMAMLADIM. HAVALE İLE ALINMIYORSA NİYE O SEÇENEK AÇIK.
Alıntıyı görüntüle
@Abdullah HacıgülYAZIKLAR OLSUN O KADAR UĞRAŞTIM ALMAK İÇİN,. İPTAL ETTİLER ŞİMDİ ÖDEMEYİ YAPSAM NE OLCAK ŞİMDİ
sadece 1k üstüne koyup böyle bir sistem yapabilirlerdi ne hayali knk.millete hayali sistem mi öneriyon usta![]()
GÜLEN ARKADAŞLAR NEYE GÜLÜYOR ??? SORUNUNUZ MU VARSİPARİŞİM İPTAL OLDU BU NASIL OLABİLİYOR. BEN SATIN ÖDEMEYİ TAMAMLADIM. HAVALE İLE ALINMIYORSA NİYE O SEÇENEK AÇIK.
Alıntıyı görüntüle
Kanka gençer gaminge girip mi bekledin yoksa youtube açıklamasının güncellenmesini mi bekledin?Alıntıyı görüntüle
Stok sorunu değildi hızlı olan alır
1 milyon kişi takip ediyor bu sadece YouTube bunun forumu var arkadasşlara söylemesi var saniyeler sürmesi normal.
Beni şaşırtan sitenin çökmemesi![]()
sizin iptal olduy sisteme stok düşmedi amaAynen benim de iptal oldu, bakalım ne olacak.