dostum yaz bi şekilde zorla şansınıYAZIKLAR OLSUN O KADAR UĞRAŞTIM ALMAK İÇİN,. İPTAL ETTİLER ŞİMDİ ÖDEMEYİ YAPSAM NE OLCAK ŞİMDİ
saat tam olarak kaçta aldın aga 19:00 da bende sitedeydim the flash msın sen mübarekAlıntıyı görüntüle
Stok sorunu değildi hızlı olan alır
1 milyon kişi takip ediyor bu sadece YouTube bunun forumu var arkadasşlara söylemesi var saniyeler sürmesi normal.
Beni şaşırtan sitenin çökmemesi
Aynen benim de iptal oldu, bakalım ne olacak.SİPARİŞİM İPTAL OLDU BU NASIL OLABİLİYOR. BEN SATIN ÖDEMEYİ TAMAMLADIM. HAVALE İLE ALINMIYORSA NİYE O SEÇENEK AÇIK.
Alıntıyı görüntüle
@Abdullah HacıgülYAZIKLAR OLSUN O KADAR UĞRAŞTIM ALMAK İÇİN,. İPTAL ETTİLER ŞİMDİ ÖDEMEYİ YAPSAM NE OLCAK ŞİMDİ
sadece 1k üstüne koyup böyle bir sistem yapabilirlerdi ne hayali knk.millete hayali sistem mi öneriyon usta
GÜLEN ARKADAŞLAR NEYE GÜLÜYOR ??? SORUNUNUZ MU VARSİPARİŞİM İPTAL OLDU BU NASIL OLABİLİYOR. BEN SATIN ÖDEMEYİ TAMAMLADIM. HAVALE İLE ALINMIYORSA NİYE O SEÇENEK AÇIK.
Alıntıyı görüntüle
Kanka gençer gaminge girip mi bekledin yoksa youtube açıklamasının güncellenmesini mi bekledin?Alıntıyı görüntüle
Stok sorunu değildi hızlı olan alır
1 milyon kişi takip ediyor bu sadece YouTube bunun forumu var arkadasşlara söylemesi var saniyeler sürmesi normal.
Beni şaşırtan sitenin çökmemesi
sizin iptal olduy sisteme stok düşmedi amaAynen benim de iptal oldu, bakalım ne olacak.