Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

yvzsvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
yavuz seven
Şimdi sinerjinin bize gösterdiği demek ki kampanya olmadan da bu fiyatlar yapılabiliyormuş bunu anladık.
işte bunu demeye çalışıyordum sanki rtx 2060 sistemi de daha uygun olabilirdi ve da daha uygun olabilirdi gibime geldi çünkü donanım arşivi farkı be abi ama neyse. fiyat gene iyi yani şikayet de edemeyiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda unal
adam dünyanın en iyi f/p sistemi diyor. Bunun gibi bir şey cıkarsa olur.

Kanka sepete ekleyince kesin alabiliyormuyuz

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sinerji de bunu yaptıysa Abdullah dan daha iyilerini beklerdim şahsen
Bir şey yaptıkları yok amaçları reklam koca koca adamlarsınız aynı saate yapılan bu işin reklam olduğunu anlayamıyor musunuz? açayım 10 stok yapayım fiyat 9999TL alkış mı tutacaksınız bana? kalsın öyle alkışı istemem ki siz daha anlamadınız mı Donanım Arşivi bir şey yaptıktan sonra diğerleri yapar yani özünde tuhafta bir durum yok :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bir şey yaptıkları yok amaçları reklam koca koca adamlarsınız aynı saate yapılan bu işin reklam olduğunu anlayamıyor musunuz? açayım 10 stok yapayım fiyat 9999TL alkış mı tutacaksınız bana? kalsın öyle alkışı istemem.
Kral PSU yu düşürünce fiyat 1000tl iniyordu ortalık garip hal aldı sanki sence neden böyle oldu

splashhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Splashhh
Bir şey yaptıkları yok amaçları reklam koca koca adamlarsınız aynı saate yapılan bu işin reklam olduğunu anlayamıyor musunuz? açayım 10 stok yapayım fiyat 9999TL alkış mı tutacaksınız bana? kalsın öyle alkışı istemem ki siz daha anlamadınız mı Donanım Arşivi bir şey yaptıktan sonra diğerleri yapar yani özünde tuhafta bir durum yok :)
Sinerjiden iğne almam.

PinezHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre DAĞCIOĞLU
Aslında abi senin sayende bazı arkadaşlar da o sistemi alarak yine mutlu oldu

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
Sinerjide ödeme yerindeyim Da yı kaçırırsam sinerjiden alıcağım,kasa psu da düşük oluversin ne yapalım
kasa modeli hemen hemen denk gibi geldi fan sayıları site de aynı gözüküyor fiyat olarakta denkler ama fsp psu daha iyi gibi gamebooster kasa da kullanılan psu yu bir türlü bulamadım ben.

Top Bottom