neden hocamSinerjiden iğne almam.
neden hocamSinerjiden iğne almam.
o şekilde sepete eklenemiyordu hata veriyordu kimse alamadı diye biliyorum o şekildeKral PSU yu düşürünce fiyat 1000tl iniyordu ortalık garip hal aldı sanki sence neden böyle oldu
Böyle şeyler genelde benden sonra olur neden şaşırdığınızı anlamıyorum. Ben şunu beklerdim sizden "eyvallah sayende fiyat düşüyor" 13K'ya R5 5500 + RX 6700 sistem veriyordu aynı yer falan filan.Kral PSU yu düşürünce fiyat 1000tl iniyordu ortalık garip hal aldı sanki sence neden böyle oldu
reis sinerjiden aldım ama sana sevgim sonsuz teşekkür ederimBöyle şeyler genelde benden sonra olur neden şaşırdığınızı anlamıyorum. Ben şunu beklerdim sizden "eyvallah sayende fiyat düşüyor" 13K'ya R5 5500 + RX 6700 sistem veriyordu aynı yer falan filan
reis gencer gaming reklam verdiği yerde sinerji bilgisayar mı veremeyecek bence reklama ihtiyaçları yok güzel sistem toplamışlar.Bir şey yaptıkları yok amaçları reklam koca koca adamlarsınız aynı saate yapılan bu işin reklam olduğunu anlayamıyor musunuz? açayım 10 stok yapayım fiyat 9999TL alkış mı tutacaksınız bana? kalsın öyle alkışı istemem ki siz daha anlamadınız mı Donanım Arşivi bir şey yaptıktan sonra diğerleri yapar yani özünde tuhafta bir durum yok
Reis bu fiyatlar neden düşüyor çok tuhafBöyle şeyler genelde benden sonra olur neden şaşırdığınızı anlamıyorum. Ben şunu beklerdim sizden "eyvallah sayende fiyat düşüyor" 13K'ya R5 5500 + RX 6700 sistem veriyordu aynı yer falan filan.
Rekabet ediyorlar hocam serbest piyasaReis bu fiyatlar neden düşüyor çok tuhaf
aga bitti ki
Onu zaten söyledik dostum. 12100f RX 6700 lü sistemleri 13000 civarında sattılar hatta onlara bile iyi dedik.Böyle şeyler genelde benden sonra olur neden şaşırdığınızı anlamıyorum. Ben şunu beklerdim sizden "eyvallah sayende fiyat düşüyor" 13K'ya R5 5500 + RX 6700 sistem veriyordu aynı yer falan filan.