🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Nerede 125 FPS oynuyor hocam?
1675444025453.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuana kadar söylediği bilgilerin hiçbirine güvenemiyorum ben şahsen 😀
125 fps god of war hangi sistem verebilir diye düşünüyorum ama giriş seviyesi bişe olamaz. Benim beklentim çok büyük bu sefer. Kendi de çok iddialı konuştu bakalım ve görelim. Ağam biizimlen eğlenecek mi tekrardan :D

Alıntıyı görüntüle

125 fps god of war hangi sistem verebilir diye düşünüyorum ama giriş seviyesi bişe olamaz. Benim beklentim çok büyük bu sefer. Kendi de çok iddialı konuştu bakalım ve görelim. Ağam biizimlen eğlenecek mi tekrardan :D
Belki original ayarlar veya DLSS açıktır hocam?

Alıntıyı görüntüle

Ayarlar yüksek değil low ayarda çimlere bak.

12100f ve 3060 kasa god of war da 125 fps verir mi
Ben sadece kıyas yapıyorum ve bence bu dediğiniz kasadan daha iyi bir kasa çıkacak diye düşünüyorum

12100f ve 3060 kasa god of war da 125 fps verir mi
Ben sadece kıyas yapıyorum ve bence bu dediğiniz kasadan daha iyi bir kasa çıkacak diye düşünüyorum
3060 ve 12100F original DLSS quaility ayarlarda 100FPS üzerine çıkıyor çoğu videoda hocam.

100 ile 125 arrası yüzde olarak %25 fark var ama sen bilirsin :D Ben görüş bildiriyorum bence o sistemden daha güçlü bişe olacak diye.
Niye anlamak istemiyosunuz

RX 6700 + RYZEN 5 5600 pc hocasi 12.999 a çıkardı abdullah abim daha da iyisini yapar tahminimce ama öyle bi konuşuyor ki çok değişik bir şey de çıkabilir beyler dikkatli olun :D

Tekrar düşündüm de bence çok iyi bir şey bizi bekliyor dinozorlu minozorlu canavarlı bi story vardı normalde :D hiç böyle olmazdı bu bence farklı efsane bir şey olcak fiyatına göre çok iyi ve üst segment olcak bence

12.5 k ya 6700 sistem çıkmış pc hocasinda işlemcisi düşün ama bu rekor geçilir mi sizce

Son düzenleme:
kanki onu atan bendim o yorumu Abdullah abi trol olarak atmıştı bu kadar ciddiye alındığını bilmiyosum LDNDŞDKFDLDKDM
ya troll doğru dedim bir ihtimal belki :D

site belli olsa bari giip pusuya yatardık :D

vatanın sistem geldi dün akşam açamadım hala

@Abdullah Hacıgül hocam bu alsatcılara bi önlem getirseniz.Ben şu an sistem almicam ancak 10 ay önce bende al satcıların gazabına uğradım sizin çıkardığınız bi sistemde.İhtiyacı olanlar alamıyor bu al satcılar alıyor.Mesela öğrenci belgesi ile alabilme,aynı soyadına 1 sistem satma veya aynı ıp adresinden sadece bir adet sistem alabilme gibi önlemler getirsenizde sistemi ihtiyacı olanlar alabilse.

@Abdullah Hacıgül hocam bu alsatcılara bi önlem getirseniz.Ben şu an sistem almicam ancak 10 ay önce bende al satcıların gazabına uğradım sizin çıkardığınız bi sistemde.İhtiyacı olanlar alamıyor bu al satcılar alıyor.Mesela öğrenci belgesi ile alabilme,aynı soyadına 1 sistem satma veya aynı ıp adresinden sadece bir adet sistem alabilme gibi önlemler getirsenizde sistemi ihtiyacı olanlar alabilse.
Knk zaten 1 hesapta 1 tane alma sınırı yıllardır vsr daha kaç kere diyrceksiniz bunu

Bu dediğiniz var hocam zaten. Daha fazlası yasal olarak mümkün değil

Geri