🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

nerden geldi o ipucu :D
Screenshot_2023-02-04-16-39-57-317_com.instagram.android.jpg
krall

ediyordum gördüm şimdi :D abi hiçbir ipucu verilmemiş saatinin bile ne zaman çıkacağını bilmiyoruz gerçekten çok tuhaf yaa :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olm bide korkuyorum ya bütçem yetmezse diye sizin bütçeniz kaç beyler
40 a kadar yolu var pc'ye göre uzun zamandır pc almak istiyordum

ediyordum gördüm şimdi :D abi hiçbir ipucu verilmemiş saatinin bile ne zaman çıkacağını bilmiyoruz gerçekten çok tuhaf yaa :D

olm bide korkuyorum ya bütçem yetmezse diye sizin bütçeniz kaç beyler
Bütçe sorun yok alıp satacağız sonuçta hehehehe :D ( taşlatayım biraz kendimi foruma )

İtopya'ya zerre güvenmiyorum bu kampanyalı ve stoklu sistemlerde. Sistemleri kötü, siteleri kötü, sürekli çöküyor, sepetteki ürün yok oluyor vs vs vs. Keşke vatan bilgisayar ile çalışılsa bu tarz sistemlerde ama piyasa koşulları teklifler vs etkliyor sanırım durumu.

dostlar herkes bütçem yetersiz olursa falan demiş taksit seçeneği olmuyor mu sistemlerde sıkıntı mı çıkarır?

İtopya'ya zerre güvenmiyorum bu kampanyalı ve stoklu sistemlerde. Sistemleri kötü, siteleri kötü, sürekli çöküyor, sepetteki ürün yok oluyor vs vs vs. Keşke vatan bilgisayar ile çalışılsa bu tarz sistemlerde ama piyasa koşulları teklifler vs etkliyor sanırım durumu.
İtopya kazandığı paraları biraz kendi sunucusuna harcasa keşke. Her fp sistemde çöküyor

dostlar herkes bütçem yetersiz olursa falan demiş taksit seçeneği olmuyor mu sistemlerde sıkıntı mı çıkarır?
Taksitle alınabiliyor

Geri