Al Sat Mevzusuna Girme İstersen herkes Barut Gibi Zaten.13500'e verebiliriz. :?
Direkt banlanması lazım vakit kaybetmeden.. iyi niyetli değil13500'e verebiliriz. :?
Alıcı bulamayıp elinde kalınca ve bu mesajdan sonra banlanınca gelemeyen pişmanlık hissi13500'e verebiliriz. :?
saat 19 ve 20 yi bekledim alamayınca bende sinerjiden aldım iyi ki gencer ile ugrasmaya devam etmemişim gencerin durumu farkedince sinerjide fiyatı 14.500 e cıkarttıSinerijden direkt alıp geçenler yaşadı 9 10 stokunu bekleyenler için gg
Knk sitede de aynı fiyat bence alsatcılara vermeAl Sat Mevzusuna Girme İstersen herkes Barut Gibi Zaten.
ilk youtube a link geç geldi alamadım 20:00 siparişini sürekli yenilemedim sepete ekledim ve hemen stok tükendi yazdı o sırada forumda bir kaç arkadaş sinerji stok açtı dedi ve 2 dakika içerisinde hemen aldım teşekkür ediyorum bilgi veren arkadaşlaraBu akşamın kazananı sinerji oldu
Şu sinerjiya ayar oluyorum haaa koskoca firma hala kargo ücreti alıyorilk youtube a link geç geldi alamadım 20:00 siparişini sürekli yenilemedim sepete ekledim ve hemen stok tükendi yazdı o sırada forumda bir kaç arkadaş sinerji stok açtı dedi ve 2 dakika içerisinde hemen aldım teşekkür ediyorum bilgi veren arkadaşlara