Neler Yeni

Donanım Arşivi Flexy Silver Sistem Alınır mı?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,855
İsim
İbrahim
Öneri olarak varsa hazır sistem atabilirsiniz ona göre bu ay veya önümüzdeki ay alıcam şu ekran kartı stokları nisan başında yenilenir dedikleri için biraz beklemek de istiyorum 8 bin TL ye sistem alırım düşer 6 bin e zararlı da çıkmak istemiyorum bu işten
Mesaj otomatik birleştirildi:

3500 ile 3600 arasında cok bir fiyat farkı yok 3600 diyorsan 3600 de olabilir ama dediğim gibi intel biraz şaşırmış şu sıralar çok anlamadığım için aldığımda bir sıkıntı yaşamak istemiyorum

Kanka çok anlamadığım için soruyorum pek bilgim yok işlemci felan şu 2 ay boyunca pc bakıyorum fiyat performans olarak iyisini almak istediğim için biraz bekliyorum şu kart stokları da düzelirse eğer 1 2 aya bir o kadar daha beklerim diye araştıyorum. teşekkürler bu arada ekran kartı için de :D :D
şöyle diyeyim içini rahatlatmak için
gtx 1650 rog strix modelle witcher 3 vb AAA oyunları saatlerce oynadım ve maksimum 64 derece gördüm
strix modelleri çok iyi soğutucuya sahip

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tuğrul
Pahalı gibi. Elraenn Parva özelleştirmeler ile daha ucuza geliyordu sanırım.
baktım şimdi de evet uyguna gelıyor biraz daha

şöyle diyeyim içini rahatlatmak için
gtx 1650 rog strix modelle witcher 3 vb AAA oyunları saatlerce oynadım ve maksimum 64 derece gördüm
strix modelleri çok iyi soğutucuya sahip
kankam çok aman aman oyun oynamıyorum zaten apex legends ile valorant oyniycam hadi olsun olsun pubg ile cs go olur kasma donma olmasın gerisi sorun değil zaten alıp bırakmıycam üstüne ekleme yapıcam felan daha iyi olucak

Gayet Pahali Bir sistem BENnCE
3 fanlı olması cezbetti biraz beni :D

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Koray Somuncu
Elreann parva bar 3600 ile 1660super 3200mhz 8+8 ram 7400tl en uygunu bu şuan piyadada

baktım şimdi de evet uyguna gelıyor biraz daha

kankam çok aman aman oyun oynamıyorum zaten apex legends ile valorant oyniycam hadi olsun olsun PUBG ile cs go olur kasma donma olmasın gerisi sorun değil zaten alıp bırakmıycam üstüne ekleme yapıcam felan daha iyi olucak

3 fanlı olması cezbetti biraz beni :D
Ssd den kıs kasadan kıs ama 1660super al reis

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Koray Somuncu
Bu arada sisteme pahalı diyenler arkadaşa örnek sistem gösterirsiz sevinir hem bizde görek ucuz sistemlerinizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tuğrul
Elreann parva bar 3600 ile 1660super 3200mhz 8+8 ram 7400tl en uygunu bu şuan piyadada

Ssd den kıs kasadan kıs ama 1660super al reis
bende ekran kartından yana kullanıyorum her zaman hakkımı da ssd de önemli binevi zaten 1 2 ay a yeni bir ssd alabilirim diye düşünüyorum

Favzelake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kerems
Ekran kartı super olmaması biraz tedirgin ediyor beni ısınma problemı felan olur mu ?

kankam intel e güvenemiyorum abdullah abinin de dediği gibi biraz şaşırmış intel şu sıralar amd daha iyi gibi geliyor
Her türlü intel amd'den daha iyi.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tuğrul
Elraen parva biraz hoşuma gitmedi değil fikirleniz ne tam olarak öğrenmek isterim :)
SİSTEM DE ÖNEREBİLİRSİNİZ AYRICA BAŞKA 1660 LI :)

Top Bottom