Donanım Arşivi Forum Kitap Dağıtıyor

Abi peki neden 25. Merak ettim.
Vereceğimiz kitap sayısı az. Çok üst düzey çekiliş yapmıyoruz. İlk 25 kişi en çok isteyenlerden ve dikkate alanlardan oluşur diye düşünüyorum.

Hem bu ay yapabilelim diye hem de ayın ilk 10 günü insanlar maaş alıyor ve 20. günü avans veriliyor fabrika vs çalışılan yerlerde bu şekilde gönüllüler zorluk çekmesin diye.
Vaay! Düşünceye gel. Heyecanlıyım ya. Eğer halledebilirsem Brave tarayıcıdan bağış alabileceğim. Brave BAT token göndermek isteyenler bana gönderebilirler. O kanaldan da bağış alınabilir.

Elimde bir takım boş kitaplar var, bunları çekiliş dahilinde ihtiyacı olan birine verebilirim

Bir şey diyemem çünkü ne olduğunu bilmiyorum.
Kısaca açıklamak gerekirse brave adlı tarayıcı kullanıldıkça BAT token yani kripto para veriyor. Kişiler isterse nakde dönüştürür isterse bir yayıncıya (Web site, Youtube, Twitter, twitch, reddit) bağış atabilir.
Bugün biri bana attı denemelik sistemin çalışıp çalışmadığına bakabilmek için. 0.25 BAT attı (0.11 usd)
Şu an para çekmeyi nasıl yaparımın derdindeyim. Öğrenince daha detaylı ve kesin bilgi sunacağım.
Ben de diyorum ki bana bağış gelsin
Ben de o bağışlarla kitap hediyesinde bulunayım.

Geri