Donanım Arşivi Forum Kitap Dağıtıyor

Neden kişiye göre mi gönüllü olunur diyorsun ?
Yani. Nasıl desem alıcı kazanan utanabilir, sonra sanki yardıma muhtaçmış gibi görünebilir, sonra sevilmeyen biri çıkarsa ya da tanınmayan belki gönüllü çıkmaz.
Yani bence nasıl yapılması gerekiyor?
1-O ay 24 gün boyunca para toplansın. Havuz olsun yani.
2-25 in de sizin de dediğiniz gibi çekiliş yapılsın. Kazananlar belirlensin.
3-Sipariş(ler) geçilsin.

Bütçe 100 TL ve bronz rütbe üzeri katılabilsin. olabilirse 3 kişiye toplam 300 TL. O kadar para bence rahat toplanır. Bir ibana bağış şeklinde alınabilir.
Kişi başı 100 TL benimde gönlümden geçen bu. Ama aylık olarak 300 TL toplayamayabiliriz. Her ay 100 TL her türlü toplanır ama.

Kişi başı 100 TL benimde gönlümden geçen bu. Ama aylık olarak 300 TL toplayamayabiliriz. Her ay 100 TL her türlü toplanır ama.
Ya da her ay her 100 tl toplandığında 1 kişi katılabilsin.

Yani. Nasıl desem alıcı kazanan utanabilir, sonra sanki yardıma muhtaçmış gibi görünebilir, sonra sevilmeyen biri çıkarsa ya da tanınmayan belki gönüllü çıkmaz.
Yani bence nasıl yapılması gerekiyor?
1-O ay 24 gün boyunca para toplansın. Havuz olsun yani.
2-25 in de sizin de dediğiniz gibi çekiliş yapılsın. Kazananlar belirlensin.
3-Sipariş(ler) geçilsin.
Evet buda olabilir. Ama gönüllü kişilere tam güvence vermek lazım. O zamanda parayı güvenilir bir kişi toplaması gerekiyor.
Post automatically merged:

Ya da her ay her 100 TL toplandığında 1 kişi katılabilsin.
Evet bende böyle düşünüyorum.

Aylık 50 TL olarak yardımcı olmak isterim.
Dostum sana bir sorum olacak gönüllü olduğun için. Beni ne kadar tanıyorsun bilmiyorum. Havuz sistemi gibi para toplasam bana güvenip para yollar mısın ? @Alexa

O zamanda parayı güvenilir bir kişi toplaması gerekiyor.
Ben toplayabilirim isterseniz. Her kanaldan bağış alabilirim. Forumda bilinen ve tanınan biriyim. İsterseniz daha fazla fikir almak yerine direkt konu açayım paranın toplanması üzerine.

Ben toplayabilirim isterseniz. Her kanaldan bağış alabilirim. Forumda bilinen ve tanınan biriyim. İsterseniz daha fazla fikir almak yerine direkt konu açayım paranın toplanması üzerine.
Benim için sorun yok dostum ama toplama usülüne pek sıcak bakmıyorum. Anlık olarak gönüllü olunsa çok daha iyi olur gibi.

Nasıl yani anlık?
İlk çekiliş sonra gönüllü. Sürekli her ay gönüllü olmak isteyenlerin numarasını alırım burada yoksa bile çekiliş yapıldıktan sonra arar sorarız bu ay gönüllü olmak istiyor musun diye ?

İlk çekiliş sonra gönüllü. Sürekli her ay gönüllü olmak isteyenlerin numarasını alırım. Çekiliş yapıldıktan sonra arar sorarız bu ay gönüllü olmak istiyor musun diye ?
E hocam olur olmaz bilmiyorum ama misal 1 kişi çekildi. 200 TL toplandı. Bu durumda ne olacak? Bir daha çekilecek. Yine aynı duruma geliyi. Hani ben dedim ya 1 ay boyunca toplansın. O misaldi. 7 günde olabilir. Sınır neyse artık 100 200 e ulaşıldım mı dur diyeceğiz o ay için.

Ve @Mırnav bu arkadaşın dediği gibi de yapabiliriz bronze ve üzerine her ay ilk 25 kişiyi çekilişe alabiliriz.

E hocam olur olmaz bilmiyorum ama misal 1 kişi çekildi. 200 TL toplandı. Bu durumda ne olacak? Bir daha çekilecek. Yine aynı duruma geliyi. Hani ben dedim ya 1 ay boyunca toplansın. O misaldi. 7 günde olabilir. Sınır neyse artık 100 200 e ulaşıldım mı dur diyeceğiz o ay için.
Hayır. 200 toplanmayacak. Sınır 100 ise 100 toplandığı zaman gönüllü kabul etmeyeceğiz.

Ve @Mırnav bu arkadaşın dediği gibi de yapabiliriz bronze ve üzerine her ay ilk 25 kişiyi çekilişe alabiliriz.

Hayır. 200 toplanmayacak. Sınır 100 ise 100 toplandığı zaman gönüllü kabul etmeyeceğiz.
Bronze dememin sebebi botlar ve sadece bir şey sorup sonra oturumu kapatanlar olmasın diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,482
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri