hocam basit bi şifre yaptığınızdada herkes benzeri şifreler yapınca böyle uyarı veriyordur sanırım.Bir aralar bu sitede veri sızıntısı olmuş arkadaşımda da aynısı gözüküyor. Hesabımı silmek istiyorum fakat silemiyorum bir yolu var mıdır zaten kullanmıyorum şifre değiştirmek yerine sileyim diyordum.
@Mehmet YılmazBir aralar bu sitede veri sızıntısı olmuş arkadaşımda da aynısı gözüküyor. Hesabımı silmek istiyorum fakat silemiyorum bir yolu var mıdır zaten kullanmıyorum şifre değiştirmek yerine sileyim diyordum.
birkaç farklı yerden de gelmişti. onlardan birisi donanım arşiviydi. ayrıca arkadaşımda da donanım arşivinden sızıntı olmuş gözüküyordu. hesabı güvenceye almak adına pek kullanmadığım için bu hesabımı silecektim.Değişik geçen benim e-mail dede aynısı gelmişti ama donanım arşivi değildi farklı siteydi
Bizden değil bu, sızan bir şifrenle aynı şifreyi burada da kullanmışsın ondan dolayı uyarıyor.Bir aralar bu sitede veri sızıntısı olmuş arkadaşımda da aynısı gözüküyor. Hesabımı silmek istiyorum fakat silemiyorum bir yolu var mıdır zaten kullanmıyorum şifre değiştirmek yerine sileyim diyordum.
Anladım, olabilir haklısınız. birkaç yerde daha aynı şifre kullanıyorum. hepsini farklı bir şekilde yapacağım o zaman. buradaki hesap kapatılmıyormuş zaten. Şifreyi değiştirmekte fayda varBizden değil bu, sızan bir şifrenle aynı şifreyi burada da kullanmışsın ondan dolayı uyarıyor.
Büyük bir veritabanı tarıyor Google. Bir şifren mâlum ortamlara düşerse aynı şifreyi kullandığın bütün hesaplarda uyarı yapıyor bende de çok var öyle. Zamanında üye olduğun bir yer çaldırmışta olabilir direkt sisteminin çerezlerinden de çalabiliyorlar.Anladım, olabilir haklısınız. birkaç yerde daha aynı şifre kullanıyorum. hepsini farklı bir şekilde yapacağım o zaman. buradaki hesap kapatılmıyormuş zaten. Şifreyi değiştirmekte fayda var
Usta ne yap, ne et benim parolamı kimseye verme.Büyük bir veritabanı tarıyor Google. Bir şifren mâlum ortamlara düşerse aynı şifreyi kullandığın bütün hesaplarda uyarı yapıyor bende de çok var öyle. Zamanında üye olduğun bir yer çaldırmışta olabilir direkt sisteminin çerezlerinden de çalabiliyorlar.
Parolalar sunucuda şifrelenerek tutuluyor, biz dahil kimse çözülmüş halini göremez.Usta ne yap, ne et benim parolamı kimseye verme.
Parolamı sana, Senide Allaha emanet ediyorum.
israil şekerci olayı gibi olmasın buParolalar sunucuda şifrelenerek tutuluyor, biz dahil kimse çözülmüş halini göremez.