Donanım arşivi forum veri sızıntısı

beyo6161

80+
Reaksiyon skoru
4
Bir aralar bu sitede veri sızıntısı olmuş arkadaşımda da aynısı gözüküyor. Hesabımı silmek istiyorum fakat silemiyorum bir yolu var mıdır zaten kullanmıyorum şifre değiştirmek yerine sileyim diyordum.

Ekler

• 1000059451.webp
    1000059451.webp
    75.7 KB · Hit: 108
  • 1000059449.webp
    1000059449.webp
    103.4 KB · Hit: 105
Değişik geçen benim e-mail dede aynısı gelmişti ama donanım arşivi değildi farklı siteydi

Bir aralar bu sitede veri sızıntısı olmuş arkadaşımda da aynısı gözüküyor. Hesabımı silmek istiyorum fakat silemiyorum bir yolu var mıdır zaten kullanmıyorum şifre değiştirmek yerine sileyim diyordum.
hocam basit bi şifre yaptığınızdada herkes benzeri şifreler yapınca böyle uyarı veriyordur sanırım.

Değişik geçen benim e-mail dede aynısı gelmişti ama donanım arşivi değildi farklı siteydi
birkaç farklı yerden de gelmişti. onlardan birisi donanım arşiviydi. ayrıca arkadaşımda da donanım arşivinden sızıntı olmuş gözüküyordu. hesabı güvenceye almak adına pek kullanmadığım için bu hesabımı silecektim.

Bizden değil bu, sızan bir şifrenle aynı şifreyi burada da kullanmışsın ondan dolayı uyarıyor.

Bizden değil bu, sızan bir şifrenle aynı şifreyi burada da kullanmışsın ondan dolayı uyarıyor.
Anladım, olabilir haklısınız. birkaç yerde daha aynı şifre kullanıyorum. hepsini farklı bir şekilde yapacağım o zaman. buradaki hesap kapatılmıyormuş zaten. Şifreyi değiştirmekte fayda var

Anladım, olabilir haklısınız. birkaç yerde daha aynı şifre kullanıyorum. hepsini farklı bir şekilde yapacağım o zaman. buradaki hesap kapatılmıyormuş zaten. Şifreyi değiştirmekte fayda var
Büyük bir veritabanı tarıyor Google. Bir şifren mâlum ortamlara düşerse aynı şifreyi kullandığın bütün hesaplarda uyarı yapıyor bende de çok var öyle. Zamanında üye olduğun bir yer çaldırmışta olabilir direkt sisteminin çerezlerinden de çalabiliyorlar.

Büyük bir veritabanı tarıyor Google. Bir şifren mâlum ortamlara düşerse aynı şifreyi kullandığın bütün hesaplarda uyarı yapıyor bende de çok var öyle. Zamanında üye olduğun bir yer çaldırmışta olabilir direkt sisteminin çerezlerinden de çalabiliyorlar.
Usta ne yap, ne et benim parolamı kimseye verme.
Parolamı sana, Senide Allaha emanet ediyorum.

Usta ne yap, ne et benim parolamı kimseye verme.
Parolamı sana, Senide Allaha emanet ediyorum.
Parolalar sunucuda şifrelenerek tutuluyor, biz dahil kimse çözülmüş halini göremez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,636
Üyeler
190,247
Son üye
Jayku
Geri