Kapatılmış Hesap
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 608
Siteden bağımsız diye biliyorum. Her sitede çıkıyor bende.Benim sitemde bile varBurada olması çok normal
Siteden bağımsız diye biliyorum. Her sitede çıkıyor bende.Benim sitemde bile varBurada olması çok normal
Hayır bir kurulum yapman gerekiyor.Siteden bağımsız diye biliyorum. Her sitede çıkıyor bende.
Olmayan siteye bir örnek verir misin?Hayır bir kurulum yapman gerekiyor.
Hocam sorması ayıp siteden ne kadar kazandın bugüne kadar ve kaç tl kazanıyorsun.Kanka eğer yeni ve klasik bir oyun yaptıysan Play Store'ye koymak zorundasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyunu oynadıklarına şükür etmek lazım![]()
Pwe mi ne oluyor o ? Doğrumudur.Hayır bir kurulum yapman gerekiyor.
Olmayan siteye bir örnek verir misin?
Denemek istiyorum.
www.batuhankilinc.com
Evet PWAHocam sorması ayıp siteden ne kadar kazandın bugüne kadar ve kaç TL kazanıyorsun.
Ve para google adsense hesabına mı yatıyor
Kullandığın hosting nedir ?
Pwe mi ne oluyor o ? Doğrumudur.
Eğer oyun tutarsa ve zengin olursam çok zorki ama hayal işte unreal engine 4 ile büyül çaplı bir oyun geliştiririm ve ekip alırımBeğenmenize sevindim
Hocam öğrenmeniz gereken dil C# kullanmanız gereken program unity kolay gelsin.
Oldu, Firefox'ta hepsi mi oluyor acaba?Batuhan Kılınç Kişisel Blogu
Sıradan bir teknoloji meraklısından, sıradan bir blogwww.batuhankilinc.com
Teknoloji Haberleri - Güncel Haber İçerikleri - Teknoskop
Güncel teknoloji haberleri ile yazılım, donanım, nano teknoloji ve bilişim teknolojileri konularında güncel haber içerikleri için Teknoskop.net'i takip edin!teknoskop.net
Projecik: Teknoloji, Yazılım, Mobil ve Arama Motoru Haberleri
Projecik, kapsamlı proje haberlerinin yer aldığı yeni platformdur. Teknolojiye dair tüm gelişmelerden daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.www.projecik.comMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet PWA
Olabilir Google için konuşuyorumOldu, Firefox'ta hepsi mi oluyor acaba?
Hocam C++ en zor dil başlangıç için daha düşük hedefler belirleyin üzülürsünüz.Eğer oyun tutarsa ve zengin olursam çok zorki ama hayal işte unreal engine 4 ile büyül çaplı bir oyun geliştiririm ve ekip alırımhayaller paris.
Batuhan Kılınç Kişisel Blogu
Sıradan bir teknoloji meraklısından, sıradan bir blogwww.batuhankilinc.com
Teknoloji Haberleri - Güncel Haber İçerikleri - Teknoskop
Güncel teknoloji haberleri ile yazılım, donanım, nano teknoloji ve bilişim teknolojileri konularında güncel haber içerikleri için Teknoskop.net'i takip edin!teknoskop.net
Projecik: Teknoloji, Yazılım, Mobil ve Arama Motoru Haberleri
Projecik, kapsamlı proje haberlerinin yer aldığı yeni platformdur. Teknolojiye dair tüm gelişmelerden daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.www.projecik.comMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet PWA
Hocam çok soru sordum kusura bakma siten ne kadar popüler yani kaç kişi filan giriyor.Hocam sorması ayıp siteden ne kadar kazandın bugüne kadar ve kaç TL kazanıyorsun.
Ve para google adsense hesabına mı yatıyor
Kullandığın hosting nedir ?
İşi ekibe bırakırım .dHocam C++ en zor dil başlangıç için daha düşük hedefler belirleyin üzülürsünüz.
C# ı öğrenmem ne kadar sürer emek ve azimle çalışarak lgs den sonra baslarımHocam C++ en zor dil başlangıç için daha düşük hedefler belirleyin üzülürsünüz.
Kazançları söylemem fakat ziyaretçi sayısı değişiyor. Neye göre değişiyor? Yazılan haberlere göre.Hocam çok soru sordum kusura bakma siten ne kadar popüler yani kaç kişi filan giriyor.
İşi ekibe bırakırım .d
Benim beynim aktı öğrenirkenC# ı öğrenmem ne kadar sürer emek ve azimle çalışarak lgs den sonra baslarım![]()