Neler Yeni

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu üslup sana yakışmıyor. Bu aralar bir sıkıntın mi var nedir gereksiz yere agresifsin.

İnsanlarla doğal bir çıkar ilişkin var, insanlar seni takip ediyor sen bu takip neticesinde para kazanıyorsun, ürünler inceliyorsun hayatını devam ettiriyorsun.

Dolayısıyla insanlar da sana sorular soruyorlar beklenti içine girmeleri de normal. Biraz daha sakin olabilirsin.

Sistemi yaparsin yapmazsın bu ayri bi nokta ama ben seni uzun zamandir takip ediyorum, bu üslup sana yakışmadı ben yakıştıramadım.
Ben bu kafa yapısını biliyorum “bizim sayemizde para kazanıyorsun istediğimizi deriz” kafası bu. Ben bu düşünceye saygı duymuyorum ve aksine bunu da hep belirtirim ve kişinin bana üslubu neyse aynı öyle cevap veririm. Ve bu tavrımı saklamam.

Çıkar ilişkisi para falan filan siz bilmediğiniz konular hakkında atıp tutmayı ne zaman keseceksiniz?

Hani her şeyi çok biliyor çok uzmansınız ya acaba şunu biliyor musunuz merak ediyorum “gecen sistemimde siz daha ucuza sistemi alın diye o sistemden para almadım” ve bunu ilk defa söylüyorum aranızda edindiği kitleye bu fedakarlığı yapacak kaç adam var bilmiyorum hem de “geçen ay” giderim 141K TL iken biz size çok değer veriyoruz da sizin ki şüpheli:) kısacası benim hakkımda konuşurken bir şey biliyormuş gibi konuşmayın. Teşekkürler

D3B3C506-7831-4876-BD7A-0B00BC920146.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
Ben bu kafa yapısını biliyorum “bizim sayemizde para kazanıyorsun istediğimizi deriz” kafası bu. Ben bu düşünceye saygı duymuyorum ve aksine bunu da hep belirtirim ve kişinin bana üslubu neyse aynı öyle cevap veririm. Ve bu tavrımı saklamam.

Çıkar ilişkisi para falan filan siz bilmediğiniz konular hakkında atıp tutmayı ne zaman keseceksiniz?

Hani her şeyi çok biliyor çok uzmansınız ya acaba şunu biliyor musunuz merak ediyorum “gecen sistemimde siz daha ucuza sistemi alın diye o sistemden para almadım” ve bunu ilk defa söylüyorum aranızda edindiği kitleye bu fedakarlığı yapacak kaç adam var bilmiyorum hem de “geçen ay” giderim 141K TL iken biz size çok değer veriyoruz da sizin ki şüpheli:) kısacası benim hakkımda konuşurken bir şey biliyormuş gibi konuşmayın. Teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
Kimse kimseye istediğini diyemez, herkes insana karşı belirli bir saygılı uslupla konuşması gerekir. İnsan senle dalga geçmeye çalışır onla dalga geçersin o ayrı.

Ne biz sana istediğimiz her şeyi diyebiliriz, ne de sen bize kafana göre istediğin her şeyi söyleyebilirsin. Aramızda bir saygılı davranış olmak zorunda.

Bak bakayım benim bu sitedeki tüm yazılarıma hiç kimseye karşı 1 cümlem varmı incitecek şekilde ya da seni bazen yeren adamlara ne demişim? Adam emek harcıyor uğraşıyor birşeyler yapıyor sağolsun demiş miyim dememiş miyim.

Nasıl ki ben seni herhangi bir ABC kişisiyle kıyaslamıyorsam sende benim sana yaptığım yorumu genelleyip beni bazı kişilerle kıyaslayamazsın.

Ben her şeyi bildiğimi de iddia etmedim böyle bir iddiam yok, ben seni uzun zamandır takip ediyorum, videolarını incelemelerini de severek izliyorum. Bu yazdığın uslup sana yakışmıyor. Yok sen diyorsan ki bana çok yakışıyor aynen böyle devam et. Hatta videolara girerken de aynen böyle gir, seni seven saygı duyan kitlene burada yazdıkların tarzda söyleyip yapıştır.

Her şeyi bilmemize gerek yok, sen benim düşündüğüm şekilde bir adammışsın ki insanlar daha ucuza alsın diye bazı şeylerden fedakarlı kyapabilmişsin. Bu yüzden bende büyük ihtimalle senden yaşça da büyük biri olarak yukarıdaki uslubu sana yakıştıramıyorum.

Sen diyorsan bana yakışıyor, site senin kanal senin devam et.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Bu üslup sana yakışmıyor. Bu aralar bir sıkıntın mi var nedir gereksiz yere agresifsin.

İnsanlarla doğal bir çıkar ilişkin var, insanlar seni takip ediyor sen bu takip neticesinde para kazanıyorsun, ürünler inceliyorsun hayatını devam ettiriyorsun.

Dolayısıyla insanlar da sana sorular soruyorlar beklenti içine girmeleri de normal. Biraz daha sakin olabilirsin.

Sistemi yaparsin yapmazsın bu ayri bi nokta ama ben seni uzun zamandir takip ediyorum, bu üslup sana yakışmadı ben yakıştıramadım.
birinin dedigi şeye takıldım bende amme hizmeti yapıyo demiş. Adam ne amme hizmeti yaptıgını söylüyor ne de yapıyor. Kendi dahil herkes kazanıyor yaptırdıgı indirimlerden. Arkadaş heralde hayrına yaptıgını falan düsünüyor. Tabii ki sen satın aldıkça o da kazanacak ve geçimini sağlayacak ama amme hizmeti lafı saçma geldi.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad

Alıntıyı görüntüle
abi gerçekten doğruya doğru sen çok agresifsin geçen bi sistemini eleştirmiştim hadi git bul bu fiyata demiştin.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
MD4 ne demek aydınlatacak var mı 😐

NightRose

80+ Bronze
birinin dedigi şeye takıldım bende amme hizmeti yapıyo demiş. Adam ne amme hizmeti yaptıgını söylüyor ne de yapıyor. Kendi dahil herkes kazanıyor yaptırdıgı indirimlerden. Arkadaş heralde hayrına yaptıgını falan düsünüyor. Tabii ki sen satın aldıkça o da kazanacak ve geçimini sağlayacak ama amme hizmeti lafı saçma geldi.
Ben dedim amme hizmeti diye. İllaki geliri olacak bunlardan. Ama sırf bu yüzden adama "köle yapcaksın tabi sana para kazandırıyoruz" gibi triplere girenler de bana saçma geliyor.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Ben dedim amme hizmeti diye. İllaki geliri olacak bunlardan. Ama sırf bu yüzden adama "köle yapcaksın tabi sana para kazandırıyoruz" gibi triplere girenler de bana saçma geliyor.
orası doğru, amme kısmına katılmıyorum sadece. Ama dedigim gibi kazancak ki kazandırcak zaten kural böyledir.

Top Bottom