fiyati ne kadardıEvet, geldiği gün bitti zaten
fiyati ne kadardıEvet, geldiği gün bitti zaten
9999fiyati ne kadardı
yazık oldu keşke görseydim
Ben bu kafa yapısını biliyorum “bizim sayemizde para kazanıyorsun istediğimizi deriz” kafası bu. Ben bu düşünceye saygı duymuyorum ve aksine bunu da hep belirtirim ve kişinin bana üslubu neyse aynı öyle cevap veririm. Ve bu tavrımı saklamam.Bu üslup sana yakışmıyor. Bu aralar bir sıkıntın mi var nedir gereksiz yere agresifsin.
İnsanlarla doğal bir çıkar ilişkin var, insanlar seni takip ediyor sen bu takip neticesinde para kazanıyorsun, ürünler inceliyorsun hayatını devam ettiriyorsun.
Dolayısıyla insanlar da sana sorular soruyorlar beklenti içine girmeleri de normal. Biraz daha sakin olabilirsin.
Sistemi yaparsin yapmazsın bu ayri bi nokta ama ben seni uzun zamandir takip ediyorum, bu üslup sana yakışmadı ben yakıştıramadım.
Kimse kimseye istediğini diyemez, herkes insana karşı belirli bir saygılı uslupla konuşması gerekir. İnsan senle dalga geçmeye çalışır onla dalga geçersin o ayrı.Ben bu kafa yapısını biliyorum “bizim sayemizde para kazanıyorsun istediğimizi deriz” kafası bu. Ben bu düşünceye saygı duymuyorum ve aksine bunu da hep belirtirim ve kişinin bana üslubu neyse aynı öyle cevap veririm. Ve bu tavrımı saklamam.
Çıkar ilişkisi para falan filan siz bilmediğiniz konular hakkında atıp tutmayı ne zaman keseceksiniz?
Hani her şeyi çok biliyor çok uzmansınız ya acaba şunu biliyor musunuz merak ediyorum “gecen sistemimde siz daha ucuza sistemi alın diye o sistemden para almadım” ve bunu ilk defa söylüyorum aranızda edindiği kitleye bu fedakarlığı yapacak kaç adam var bilmiyorum hem de “geçen ay” giderim 141K TL iken biz size çok değer veriyoruz da sizin ki şüpheli kısacası benim hakkımda konuşurken bir şey biliyormuş gibi konuşmayın. Teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
birinin dedigi şeye takıldım bende amme hizmeti yapıyo demiş. Adam ne amme hizmeti yaptıgını söylüyor ne de yapıyor. Kendi dahil herkes kazanıyor yaptırdıgı indirimlerden. Arkadaş heralde hayrına yaptıgını falan düsünüyor. Tabii ki sen satın aldıkça o da kazanacak ve geçimini sağlayacak ama amme hizmeti lafı saçma geldi.Bu üslup sana yakışmıyor. Bu aralar bir sıkıntın mi var nedir gereksiz yere agresifsin.
İnsanlarla doğal bir çıkar ilişkin var, insanlar seni takip ediyor sen bu takip neticesinde para kazanıyorsun, ürünler inceliyorsun hayatını devam ettiriyorsun.
Dolayısıyla insanlar da sana sorular soruyorlar beklenti içine girmeleri de normal. Biraz daha sakin olabilirsin.
Sistemi yaparsin yapmazsın bu ayri bi nokta ama ben seni uzun zamandir takip ediyorum, bu üslup sana yakışmadı ben yakıştıramadım.
abi gerçekten doğruya doğru sen çok agresifsin geçen bi sistemini eleştirmiştim hadi git bul bu fiyata demiştin.Ben bu kafa yapısını biliyorum “bizim sayemizde para kazanıyorsun istediğimizi deriz” kafası bu. Ben bu düşünceye saygı duymuyorum ve aksine bunu da hep belirtirim ve kişinin bana üslubu neyse aynı öyle cevap veririm. Ve bu tavrımı saklamam.
Çıkar ilişkisi para falan filan siz bilmediğiniz konular hakkında atıp tutmayı ne zaman keseceksiniz?
Hani her şeyi çok biliyor çok uzmansınız ya acaba şunu biliyor musunuz merak ediyorum “gecen sistemimde siz daha ucuza sistemi alın diye o sistemden para almadım” ve bunu ilk defa söylüyorum aranızda edindiği kitleye bu fedakarlığı yapacak kaç adam var bilmiyorum hem de “geçen ay” giderim 141K TL iken biz size çok değer veriyoruz da sizin ki şüpheli kısacası benim hakkımda konuşurken bir şey biliyormuş gibi konuşmayın. Teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Monitör dahil sistem kardesimMD4 ne demek aydınlatacak var mı
Ben dedim amme hizmeti diye. İllaki geliri olacak bunlardan. Ama sırf bu yüzden adama "köle yapcaksın tabi sana para kazandırıyoruz" gibi triplere girenler de bana saçma geliyor.birinin dedigi şeye takıldım bende amme hizmeti yapıyo demiş. Adam ne amme hizmeti yaptıgını söylüyor ne de yapıyor. Kendi dahil herkes kazanıyor yaptırdıgı indirimlerden. Arkadaş heralde hayrına yaptıgını falan düsünüyor. Tabii ki sen satın aldıkça o da kazanacak ve geçimini sağlayacak ama amme hizmeti lafı saçma geldi.
Anladım sağolasın teşekkür ederimMonitör dahil sistem kardesim
orası doğru, amme kısmına katılmıyorum sadece. Ama dedigim gibi kazancak ki kazandırcak zaten kural böyledir.Ben dedim amme hizmeti diye. İllaki geliri olacak bunlardan. Ama sırf bu yüzden adama "köle yapcaksın tabi sana para kazandırıyoruz" gibi triplere girenler de bana saçma geliyor.