Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

Aldığın kredi kartı senin soyadından biri olacak alırken herkesten ikametgah bilgisi istenecek aynı ikametgahta bulanan sadece 1 kişi alabilecek. Biter demiyorum ama azalır.
Benim soyadım Yılmaz, Türkiye'de yüzbinlerce var. Öyle kafalarına göre aynı soyadda diye engelleyemezler kimseyi.

Aldığın kredi kartı senin soyadından biri olacak alırken herkesten ikametgah bilgisi istenecek aynı ikametgahta bulanan sadece 1 kişi alabilecek. Biter demiyorum ama azalır.
hocam azalcak diyorsunda bunu diyenler her sisteme yazıyor yorumlara her kasayı almaya çalışıyorsunuz cafeniz mi var

hocam azalcak diyorsunda bunu diyenler her sisteme yazıyor yorumlara her kasayı almaya çalışıyorsunuz cafeniz mi var
Hiç bir zaman donnanım arşivinin sistemini almadım. 7 yıllık emektarı değiştireceğim ama maşallah dün vatanın sistemini hemen bitirmişler.

Son düzenleme:
Sıfıra indiremeyiz bu kesin ama bu yöntemler aşırı azaltıyor.
yani reis şimdi al sat yapmak yasak mı anlamadım neden bu kadar kotu birsey mi gibi duruyor forumu aktif olarak kullanıyorum ben meslaa full seni takip ediyorum kasa çıkınca güzel alıyorum ekstra bi program kullanmıyorum telefondan alıyorum diğer arkadaş nasıl alamıyor senin al satci harici binlerce takipcin var vatan yayın açtı 300 kişi izliyor sen haber vermeden açsan binlerce izlenirsin yani sistem yine direk biteer niye bu kadar yükleniyor anlamış deilim

yani reis şimdi al sat yapmak yasak mı anlamadım neden bu kadar kotu birsey mi gibi duruyor forumu aktif olarak kullanıyorum ben meslaa full seni takip ediyorum kasa çıkınca güzel alıyorum ekstra bi program kullanmıyorum telefondan alıyorum diğer arkadaş nasıl alamıyor senin al satci harici binlerce takipcin var vatan yayın açtı 300 kişi izliyor sen haber vermeden açsan binlerce izlenirsin yani sistem yine direk biteer niye bu kadar yükleniyor anlamış deilim
Yasak değil hatta yöntemlerimize rağmen alan varsa helal olsun diye de videoda ekliyorum. Ama biz de oyuncular alsın diye çabalıyoruz.

Sıfıra indiremeyiz bu kesin ama bu yöntemler aşırı azaltıyor.
Al-satçı adam eğer bilgisayar dükkanı vs yoksa bu sisteme yaklaşamaz bırakacağı az sistemi 10 a satar montiorü 3 e satamıycağı için zarar etme ihtimali olası

İyi olmuş bence inşallah öğrencilere gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri