- Reaksiyon skoru
- 34
Neyin ?link lazım
?
sistem
Bende cuma günü yazıyor ama çalıştığım için evde olamicam yarın şubeye gidip alıcam hem daha iyi kontrol ederimharddiskin linkte atın. bu arada bende bu sistemi aldım ve yarın öğleye doğru elimde olacak.
Harddiskin linki yok reis üstündeki modelden bulabilir misin benim eski bilgisayardan aldım çalışırsa 500 GB mis dedim video oyun yüklerimharddiskin linkte atın. bu arada bende bu sistemi aldım ve yarın öğleye doğru elimde olacak.
şubede açabilecek misin bilgisayarı? açamayacaksan evden al. video çekerek yaparsan sıkıntı çıkmazBende cuma günü yazıyor ama çalıştığım için evde olamicam yarın şubeye gidip alıcam hem daha iyi kontrol ederim
harddiske oyun yükleme. sadece belgelerini orda tut. ne kadar iyi pcen olursa olsun harddiskte oynadıktan sonra boşBende cuma günü yazıyor ama çalıştığım için evde olamicam yarın şubeye gidip alıcam hem daha iyi kontrol ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harddiskin linki yok reis üstündeki modelden bulabilir misin benim eski bilgisayardan aldım çalışırsa 500 GB mis dedim video oyun yüklerim
Buldum galiba https://www.cimri.com/sabit-diskler...b-7200-rpm-32-mb-harddisk-fiyatlari,262191676harddiskin linkte atın. bu arada bende bu sistemi aldım ve yarın öğleye doğru elimde olacak.
Hee tamam o zaman video falan cekicem oraya atarımşubede açabilecek misin bilgisayarı? açamayacaksan evden al. video çekerek yaparsan sıkıntı çıkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
harddiske oyun yükleme. sadece belgelerini orda tut. ne kadar iyi pcen olursa olsun harddiskte oynadıktan sonra boş
incelemek istedimHarddisk in linkine neden ihtiyaç duydunuz anlamadım ama evet takabilirsin dostum gerekli power ve sata kablosuyla. Ardından disk yönetimine girip kurulum yapmayı unutma şayet otomatik olarak görmezse*