Çözüldü✓ Donanım Arşivi Sistem İçin HDD

Enes ÖZDEMİR31

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
34
Donanım arşivinin incelediği sistem yarın elimde t7 ultra soğutmayı eklicem ve bu attığım harddiski ekliyebilir miyim boş boş duracağına çalışsın

Ekler

• IMG_20220629_234359.jpg
    IMG_20220629_234359.jpg
    1.1 MB · Hit: 58
harddiskin linkte atın. bu arada bende bu sistemi aldım ve yarın öğleye doğru elimde olacak.

harddiskin linkte atın. bu arada bende bu sistemi aldım ve yarın öğleye doğru elimde olacak.
Bende cuma günü yazıyor ama çalıştığım için evde olamicam yarın şubeye gidip alıcam hem daha iyi kontrol ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harddiskin linki yok reis üstündeki modelden bulabilir misin benim eski bilgisayardan aldım çalışırsa 500 GB mis dedim video oyun yüklerim

Bende cuma günü yazıyor ama çalıştığım için evde olamicam yarın şubeye gidip alıcam hem daha iyi kontrol ederim
şubede açabilecek misin bilgisayarı? açamayacaksan evden al. video çekerek yaparsan sıkıntı çıkmaz

Harddiskin linki yok reis üstündeki modelden bulabilir misin benim eski bilgisayardan aldım çalışırsa 500 GB mis dedim video oyun yüklerim
harddiske oyun yükleme. sadece belgelerini orda tut. ne kadar iyi pcen olursa olsun harddiskte oynadıktan sonra boş

Buldum galiba https://www.cimri.com/sabit-diskler...b-7200-rpm-32-mb-harddisk-fiyatlari,262191676

şubede açabilecek misin bilgisayarı? açamayacaksan evden al. video çekerek yaparsan sıkıntı çıkmaz

harddiske oyun yükleme. sadece belgelerini orda tut. ne kadar iyi pcen olursa olsun harddiskte oynadıktan sonra boş
Hee tamam o zaman video falan cekicem oraya atarım

Harddisk in linkine neden ihtiyaç duydunuz anlamadım ama evet takabilirsin dostum gerekli power ve sata kablosuyla. Ardından disk yönetimine girip kurulum yapmayı unutma şayet otomatik olarak görmezse*

Geri