Fiyat-Performans güzel sistemler oluyor genellikle.
Yalnızca SSD ve KASA konusunda biraz daha kaliteli markalar tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Değerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler
Alıntıyı görüntüle
AMD Ryzen 5 3600 Soket AM4 1485 tlDeğerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler
Alıntıyı görüntüle
Gayet iyi bence. Belki de vardır eksiğiniz ama şahsen ben gayet memnunum bu forumdanDeğerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler
Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkürler, her şeye dikkat etmişsinPiyasa bilgisi olmayan, bileşenlerden fazla anlamayan,
Teknolojinin içine girmeyi sevmeyen, "ben anlamam" diyen kişilere yardım ediyoruz.
Yorumlarda öneri yaparken 2 dönemimiz var;
1-) "Yakın zamanda çıkacak olan DA sistemini bekle"
2-) "DA yeni sistem yayınladı. Yeni DA sistemini al"
Toplanan sistemlerde her zaman fiyat araştırması yapıyorum,
Bilen bilir, bazı "kampanyalı" hazır sistemleri, aynı bileşenler ile internetten kendimiz toplayınca daha ucuza denk gelebiliyor.
DA sistemlerde (eski sistemler dahil) hiç bir zaman;
"onu alma, şunu al daha hesaplı"
"parçaları kendin alırsan daha ucuza geliyor" dediğim olmadı.
Eline emeğine sağlık. Daha da iyilerini bekliyoruz.
Abi on numarasınDeğerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler
Alıntıyı görüntüle