Neler Yeni

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
gtx 1650 6.500 tlden çıktı 3080 18kdan çıktı 3080 tek basına 15k bu sistem nasıl çıktı abi
Burda tek tek toplamak muhım degıl rakiplerle karsılastırmak muhım
Rakip sistemlerin linkini atsana ama 200 stoklu 1snye de tükenen linkleri atma ben bundan ötürü aylardır sistem yapmayı reddediyorum çünkü alamayacağınız sistemlere girmemeye çalışıyorum.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Ortalama 2060 sistem tek tek min 14K'ya toplanıyor millet FP kralı diye 3050 sistemi 10K'ya paylaşıyor senin gibi bir tipte gelip 8.5K üstü olursa 2060 li sistemlere göre kötü olur diyor. Yallah güle güle kardeş sen al satta kâr yapacaksın diye sana sabredecek değilim.
kral 5 gündür gergin ve sinirli

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Rakip sistemlerin linkini atsana ama 200 stoklu 1snye de tükenen linkleri atma ben bundan ötürü aylardır sistem yapmayı reddediyorum çünkü alamayacağınız sistemlere girmemeye çalışıyorum.
abi pchocası 1000 stoklu çıkardı orda enflasyon falan demişsin ama suan ekkran kartları cıdden ucuzladı işlemcilerde öyle 5500 1800 tl oldu
yani genede insanların beklentisi senden yüksek uzun zaman gectı

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
abi pchocası 1000 stoklu çıkardı orda enflasyon falan demişsin ama suan ekkran kartları cıdden ucuzladı işlemcilerde öyle 5500 1800 TL oldu
yani genede insanların beklentisi senden yüksek uzun zaman gectı
Link nerede kardeşim hani gönder satın alabileyim ne anlatıyorsun? 1000 stok mu al aşağıya 1000 stoklu sistem linki bırakıyorum bunu da güncel işmiş gibi paylaş

evet parçalar o kadar ucuzladı ki bir sistem parçalarını tek tek topla bakalım kaça çıkıyor.

no-name

80+ Silver
Ortalama 2060 sistem tek tek min 14K'ya toplanıyor millet FP kralı diye 3050 sistemi 10K'ya paylaşıyor senin gibi bir tipte gelip 8.5K üstü olursa 2060 li sistemlere göre kötü olur diyor. Yallah güle güle kardeş sen al satta kâr yapacaksın diye sana sabredecek değilim.
Hocam laptop da gelsin nolur 🙏🙏

EmirTalha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Talha Er
Ön yargılı olduğun için anlaman imkansıza yakın, kendin de dedin en son çıkan sistem 9500TL o zaman 8.5K'nın üstü nasıl diğer 2060 sistemlerden kötü oluyor? bariz masum olmayan bir yorum ve yanlış bilgi içeriyor. Teşekkürler bu konu hakkında daha tartışmayacağım.
kankam selamlar arkadaşım ban yemiş ama kendisi alsatla ugrasmiyor sadeve uygun bi sistem almak istiyoruz ikimizde çocuk direk ip ban atmissin yakışmamış yani biraz dip fiyattan örnek vermiş olabilir ama banlanmasi saçma olmuş bence ismi buraqq

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Link nerede kardeşim hani gönder satın alabileyim ne anlatıyorsun? 1000 stok mu al aşağıya 1000 stoklu sistem linki bırakıyorum bunu da güncel işmiş gibi paylaş

evet parçalar o kadar ucuzladı ki bir sistem parçalarını tek tek topla bakalım kaça çıkıyor.
sakin ol kardeşim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
kral 5 gündür gergin ve sinirli
Ben bu tiplere sebep aylardır sistem yapmıyorum ve evettt yapmayıp salakça yorumlardan uzak durup farklı işlere odaklanıp şirket gelirimi 2 katına çıkarttım :) bunların işi gücü fiyatı öldürüp al satta para kaldırmak. Bu sistemi sadece has kitleme yapıyorum ve umarım onlar alabilir diğer doyumsuz tipler umrumda bile değil. Kemik kitleme canım feda

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Ben bu tiplere sebep aylardır sistem yapmıyorum ve evettt yapmayıp salakça yorumlardan uzak durup farklı işlere odaklanıp şirket gelirimi 2 katına çıkarttım :) bunların işi gücü fiyatı öldürüp al satta para kaldırmak. Bu sistemi sadece has kitleme yapıyorum ve umarım onlar alabilir diğer doyumsuz tipler umrumda bile değil. Kemik kitleme canım feda
son sistemler güzeldi ama favorim v4.5 5kya süper kasaydı

Cihangir

80+ Gold
al satçılardan bıktım bende indirimde bişi alacam 3 4 tane alıyolar eski ekipman yada pc kullanmaya devam ediyorum. kemik kitleye çıkar en iyisi fırsatçıalr alamasın

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
EyvAllah üstad, işim rasgiderse yarınki sistemini alacağım insAllah.

Top Bottom