oha çok mantıklı daha önce yapmıştı acaba yine öyle mi yapıcak öyle yaparsa tadından yenmez vallahiŞu storyden sonra aklıma şu geldi aynı parçalar 1660ti ile 6-7k arası 2060 ile 8-9k olucak sanırsam bak çok mantıklı geldi inanamıyorum.
Watch this story by Donanım Arşivi on Instagram before it disappears.
363K Followers, 1 Following, 788 Postswww.instagram.com
2060Aynen knk GTX kart Rtx değil
VALO
baya mantıklı bu arada neden olmasınŞu storyden sonra aklıma şu geldi aynı parçalar 1660ti ile 6-7k arası 2060 ile 8-9k olucak sanırsam bak çok mantıklı geldi inanamıyorum.
Tüm sırrı bozdum galiba @Abdullah HacıgülŞu storyden sonra aklıma şu geldi aynı parçalar 1660ti ile 6-7k arası 2060 ile 8-9k olucak sanırsam bak çok mantıklı geldi inanamıyorum.
değil ama o fiyata o ekran kartlarına sahip sistem bulursan bana da haber verTüm sırrı bozdum galiba @Abdullah Hacıgül
reis yap güzelliğini be bi rtx 2060 lı da oluversin ya çok bekledimdeğil ama o fiyata o ekran kartlarına sahip sistem bulursan bana da haber ver
Muhtemelen 8.5k falan olur herhalde hocam bundan fazla olursa 2060li sistemlere göre kötü olur.değil ama o fiyata o ekran kartlarına sahip sistem bulursan bana da haber ver