- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,322
Düzeltilecek. Kontrol edin devamlı.Abdullah ağabey 5070 'li sistem 55 bin lira gözüküyor düzeltilecek mi yoksa böyle mi kalacak ?
Düzeltilecek. Kontrol edin devamlı.Abdullah ağabey 5070 'li sistem 55 bin lira gözüküyor düzeltilecek mi yoksa böyle mi kalacak ?
Teşekkür ederim tam alacaktım onun için beklemedeyimDüzeltilecekmiş kanka
Nedne yapmasın incehesap var vatan var itopya var seçenek bol beylerYarın vatan sistem yapar mı hocamm
RTX 5070 ve üstü sistemler CL36 iken PSU'lar FP olarak güzel gayet yeterli ve marka modellerdir.arkadaslar harbi anlayan insanlar yazabilir mi sistemin parcalarinin uyumu falan nasil 3 aydir falan aldim alicam derken gözümün önünde artiyor fiyatlar napmaliyim cl46 ram cok kötü diyeninden psu berbat diyenine kadar her sey var
Teşekkürler Abdullah ağabey , bunların üzerine bir de monitör indirimleri alsak tadından yenmezdi aslındaDüzeltilecek. Kontrol edin devamlı.
Hocam laptop bekliyoruz sana zahmet olmazsaRTX 5070 ve üstü sistemler CL36 iken PSU'lar FP olarak güzel gayet yeterli ve marka modellerdir.
ekran kartı gelicek mi abi bekliyorumYav arkadaş işinize gelir şekilde konuşup böyle bir zamanda neden insanlara umut aşılıyorsunuz. Ne dedim ben? ayarlamaya çalışıyorum ama "söz vermiyorum" sen diyorsun ki GELİYORRRRRRRRRRRRRR.
ve ben sistem çıkartmıyorum ben çıkartınca insanların beklentisi farklı oluyor ben piyasadaki sistemlere ayar çektirtip fiyat yaptırmaya çalışıcam onu da farklı sepet kampanyaları ile düşük fiyat ayarlatmaya çalışıyorum. Özetle arkada dönen matematik çok farklı.
Ama asıl sıkıntı ben kesin konuşamıyorken senin kesin konuşman benim adıma konuşmayın.
Ben o değilim ama olsunTeşekkürler Abdullah ağabey , bunların üzerine bir de monitör indirimleri alsak tadından yenmezdi aslında
abi sogutmasi icin ne diyosun ekstra sogutucu almamiz lazim mi hemen bütceyi zorlucam 5070 icinRTX 5070 ve üstü sistemler CL36 iken PSU'lar FP olarak güzel gayet yeterli ve marka modellerdir.
Olsun yine de sağ olunBen o değilim ama olsun![]()