Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

arkadaslar harbi anlayan insanlar yazabilir mi sistemin parcalarinin uyumu falan nasil 3 aydir falan aldim alicam derken gözümün önünde artiyor fiyatlar napmaliyim cl46 ram cok kötü diyeninden psu berbat diyenine kadar her sey var
RTX 5070 ve üstü sistemler CL36 iken PSU'lar FP olarak güzel gayet yeterli ve marka modellerdir.

Kartımın saçma taksit seçenekleri ve trt bandrol vergisi gibi rezilliklerden dolayı ddr4 5600 sisteme 6 taksit 30k verdik.
Kendimi keriz gibi hissediyorum.

Yav arkadaş işinize gelir şekilde konuşup böyle bir zamanda neden insanlara umut aşılıyorsunuz. Ne dedim ben? ayarlamaya çalışıyorum ama "söz vermiyorum" sen diyorsun ki GELİYORRRRRRRRRRRRRR.

ve ben sistem çıkartmıyorum ben çıkartınca insanların beklentisi farklı oluyor ben piyasadaki sistemlere ayar çektirtip fiyat yaptırmaya çalışıcam onu da farklı sepet kampanyaları ile düşük fiyat ayarlatmaya çalışıyorum. Özetle arkada dönen matematik çok farklı.

Ama asıl sıkıntı ben kesin konuşamıyorken senin kesin konuşman benim adıma konuşmayın.
ekran kartı gelicek mi abi bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,831
Üyeler
184,506
Son üye
Scortl
Geri