Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Hepsiburada favorilerimdeki bilgisayar parcalarinin hepsinin fiyatı arttı. Üstüne bi de yüzde 5 indirim yazmışlar ama düne kadar 4k olan anakart 6k olmuş.

Hepsiburada favorilerimdeki bilgisayar parcalarinin hepsinin fiyatı arttı. Üstüne bi de yüzde 5 indirim yazmışlar ama düne kadar 4k olan anakart 6k olmuş.
O zaman bizi takip et böyle sorunlar yaşama

O zaman bizi takip et böyle sorunlar yaşama
Abi şu açıklamaya sistemde kullanılan parçaları düzgünce yazmalarını rica edebilir misin?
Bir arkadaş böyle yazmıştı mesela, bu tarz hepsini görebileceğimiz şekilde açıklamada olursa daha iyi ve şeffaf olur.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart:
Biostar A620MS AMD AM5 Bellek: 1 Adet Crucial
Pro 16GB 5600Mhz CL46 Ekran Karti: ASRock
Radeon RX9060XT Challenger OC 16GB GDDR6
Depolama: TwinMOS CoreX 1TB M.2 PCle Gen4
NVMe SSD Kasa ve Güç Kaynagi: XPG Lander
500 650W 80+ 4×120mm Rainbow Kasa Siyah
Sogutucu AMD Stok

Herkes fiyatların pahalılığından bahsediyor ama arkadaşlar zaten Türkiyede yaşıyoruz fiyatın düşmesi söz konusu değil, artmaması mucize olur. Bugün çok pahalı deyip taksitle almadığınız 35 lik sistem 1-1.5 ay sonra 40-45 civarında satılacak.

Hocam Laptoplardan bir haber var mı?Black Fridaye kadar bekleyelim mi yoksa
2027 ye kadar bekliyeceğiz bence 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Laptoplardan bir haber var mı?Black Fridaye kadar bekleyelim mi yoksa

Akşamüstüne kadar laptop grlmez ise erazeri alacam ben black friday boş olacak bu sene şimdiden belli

2027 ye kadar bekliyeceğiz bence 😁

Akşamüstüne kadar laptop grlmez ise erazeri alacam ben black friday boş olacak bu sene şimdiden belli
Black Friday beklesem mi diye düşünüyorum valla ne yalan söyleyeyim

ayarlıyoruz çok tuzak fiyatlar var çabamızdan ondan ötürü
Tamamdır hocam beklemedeyiz teşekkür ederim gayretiniz için

Geri